زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

تلاش ریاض و ابوظبی برای جلب رضایت فلسطینی‌ها

دولت‌های ریاض و ابوظبی در ماههای تلاش کرده‌اند با ارائه پیشنهادات وسیع مالی به تشکیلات خودگردان، رام‌الله را با روند سازش با رژیم صهیونیستی همراه کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 11
کد خبر: ۵۸۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر منابع اسرائیلی امروز (جمعه) از رایزنی‌های دولت‌های امارات، عربستان سعودی، بحرین و مصر با تشکیلات خودگردان برای عدم مخالفت با سازش در ماههای گذشته خبر دادند.

به نوشته وبسایت معا، روزنامه‌ عبری‌زبان «گلوبز» به نقل از منابع آگاه نوشته است که این رایزنی‌ها سری بوده و ریاض و ابوظبی به تشکیلات خودگردان وعده داده بودند که در ازای عدم مخالفت با عادی‌سازی روابط با تل آویو، روند الحاق کرانه باختری به سرزمین اشغالی را متوقف کرده و مذاکرات با اسرائیل نیز آغاز شود.

همچنین این دو کشور طرح‌های اقتصادی بزرگی را به مقامات رام‌الله پیشنهاد داده بودند که از جمله آن‌ها سرمایه‌گذاری گسترده در زیرساخت‌ها و باز شدن کانال‌های مستقیم تجارت و فروش نفت و گاز با قیمت پایین به فلسطینی‌ها بود. ریاض و ابوظبی همچنین پیشنهاد ساخت شهرک‌های صنعتی بزرگ و به کار گیری دهها هزار نفر از مهندسان و دانشگاهیان فلسطینی در شرکت‌های کشورهای عربی خلیج فارس را به طرف فلسطینی داده بودند.

بنابراین گزارش، در این رایزنی‌ها، مسأله غزه و کمک به تشکیلات خودگردان برای تسلط دوباره بر این منطقه نیز به میان آمده بود.

امارات و عربستان همچنین به تشکیلات خودگردان وعده داده بودند که توافق اقتصادی پاریس (۱۹۹۴) را اجرایی کنند.

روزنامه اسرائیلی «گلوبز» به نقل از منابع خود نوشت که تشکیلات خودگردان چنین پیشنهاداتی را غیر عملی خوانده و با آن مخالفت کرده است.

دولت امارات و رژیم صهیونیستی در ۲۳ مرداد از عادی‌سازی روابط با یکدیگر خبر دادند که محکومیت شدید تشکیلات خودگردان و دیگر گروههای فلسطینی را به همراه داشت.

روز چهارشنبه هفته گذشته نیز تلاش سازمان آزادیبخش فلسطین برای قرائت بیانیه‌ای علیه سازش در نشست دوره‌ای اتحادیه عرب با لابی‌گری و فشار شدید امارات و بحرین با ناکامی همراه شد و اتحادیه عرب هیچ بیانیه‌ای علیه امارات صادر نکرد که این مسأله نیز موجب خشم دو چندان فلسطینی‌ها شده است.

 

فارس

ارسال نظر