به گزارش راهبرد معاصر؛ علاقه زیاد آمریکایی ها به دسر سبب شده تا انواع مختلف دسر در این کشور تهیه شده و روز به روز بر تعداد علاقه مندان به این دسرها افزوده می شود. یکی از اوناع دسرهاس محبوب در میان مردم دسر امریکایی ساندا است. از این رو در ادامه طرز تهیه دسر آمریکایی ساندا را با جزئیات برایتان توضیح داده ایم تا اگر از علاقمندان به سرو دسر هستید، دسر ساندا را در منزل خود تهیه و میل کنید.
آمریکایی ها علاقه ی خاصی به دسرها دارند به همین دلیل هر ایالت دسرهای مخصوص خود را دارد که باید آن را امتحان کرد.
بستنی وانیلی 1/2 گالن
بادام زمینی شور شده و بو داده یک و نیم پیمانه
پودر شکر 2 پیمانه
شیر غلیظ 1 پیمانه
چیپس شکلات کم شیرین 2/3 پیمانه
کره بدون نمک 1/2 پیمانه
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
بستنی وانیلی را روی براونی مالیده سپس بادام زمینی را روی آن بپاشید و دو ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی فرم بگیرد.
در این زمان مواد روی دسر را آماده کنید: پودر شکر، شیر و چیپس شکلاتی و کره را مخلوط کنید و در یک ماهیتابه کوچک و عمیق روی حرارت متوسط بگذارید تا 8 دقیقه بجوشد ماهیتابه را بطور مداوم تکان دهید سپس آن را از روی شعله برداشته و عصاره وانیل را در آن بریزید و مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت بماند تا سرد شود.
شکلات را روی دسر ریخته و مدت 2 ساعت داخل فریزر بگذارید تا خود را بگیرد. توجه داشته باشید که این دسر قبل از بریدن و سرو 5 تا 10 دقیقه در دمای اتاق بماند.