به گزارش راهبرد معاصر اهمیت دسر نیز قبل از غذای اصلی در بین ایرانیان بیشتر شده و امروزه عده بیشتری در پی تهیه دسری خوش مزه برای پیش غذای خود هستند.
اسپرینگ رول از جمله دسرهای خوشمزه ای است که بین ایرانیان محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
غذاهای آسیایی در سراسر جهان طرفداران زیادی دارند، اسپرینگ رول در شمال و شرق آسیا تهیه میشود.
در هر منطقه مواد مختلفی داخل خمیر آن ریخته میشود بنابراین انواع بسیار زیادی دارد. این پیشغذای خوشمزه بسیار سالم و مقوی است و درست کردن آن هم ساده است.
مواد لازم برای تهیه اسپرینگ رول گوشت:
گوشت چرخکرده۴۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پیازیک عدد
فلفل دلمه یک عدد
قارچ۱۰ عدد
خمیر فیلویک بسته
پنیر پیتزا کاله دو پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت
مرحله اول
داخل ماهیتابهای مقداری کره ریخته و بعد از آنکه آب شد پیاز خردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید، بعد از آن که طلایی رنگ شد گوشت را اضافه کنید.
مرحله دوم
زمانی که گوشت تغییر رنگ داد قارچهای خردشده را در ماهیتابه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید (در این مرحله قارچ باید به خوبی تفت داده شود پس بعد از آب انداختن همچنان تفت دادن را ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود).
مرحله سوم
فلفل دلمهایها راهم خرد کنید و همراه با مقداری نمک و فلفل به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت دهید. در این مرحله مقداری آب داخل ظرف بریزید و درب آن را بگذارید و حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
مرحله چهارم
بعد ازآنکه مواد به خوبی پخته شد و آب اضافه آن تبخیر شد پنیر پیتزا را اضافه کنید.
مرحله پنجم
خمیر فیلو (هزار لایه) را باز کنید و در گوشهای از آن مقداری از مواد را ریخته و از همان گوشه شروع به پیچیدن کنید.
همین کار را برای بقیه خمیرها هم انجام داده و بعد از آن که مایه گوشت شما تمام شد، اسپرینگ رولها را داخل روغن سرخ کنید.