ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

کلاهبرداری با فروش آمپول تقلبی کرونا

کلاهبرداری با فروش آمپول تقلبی کرونا فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران از دستگیری کلاهبرداران آمپول تقلبی کرونا و کشف سردخانه ۳۲ تُنی کره در شهریار خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۱ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 12
کد خبر: ۵۸۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر سردار محسن خانچرلی از فوت ۶ تن در اثر تزریق تقلبی آمپول کرونا خبر داد و اظهار داشت: متأسفانه در ایام کرونا شاهد این موضوع هستیم که برخی بر خلاف دستور وزارت بهداشت مبنی بر عدم خرید داروهای ضد کرونایی که مورد تأیید مسئولان امر نیستند مبادرت به خرید این داروها می‌کنند.

 

خانچرلی با بیان اینکه اخیراً با مراجعه یکی از شهروندان و اعلام فوت پدر بر اثر تزریق آمپول کرونا موضوع در دستور کار مأموران قرار گرفت گفت: فرد شاکی اظهار داشته که ۴ آمپول تقلبی کرونا را به مبلغ یک میلیارد و ۳۶۰ میلیون ریال از کلاهبرداران خریده است.

 

وی بیان داشت: با انجام اقدامات پلیسی ۲ نفر از کلاهبرداران در شهریار دستگیر شدند و به همدستی ۳ تن دیگر نیز اعتراف کرده اند که با برآوردهای صورت گرفته مبلغی بالغ بر ۲۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال از این طریق دریافت نموده اند.

 

فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران در ادامه به کشف انبار و سردخانه احتکار ۳۲ تنی کره در شهریار نیز اشاره کرد و گفت: ارزش این کره‌های احتکار شده بنا به نظر کارشناسان ۱۴ میلیارد ریال برآورد شده و در این زمینه یک تن دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل تعزیرات حکومتی شهریار شده است.

 

مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار