آیا نظرسنجی ها به نفع ترامپ تغییر کرده است؟-راهبرد معاصر
پوتین: روسیه ۴ هزار نیروی ایرانی را از سوریه به تهران منتقل کرد / هنوز بشار اسد را پس از آمدن به مسکو ندیده‌ام پزشکیان در نشست دی هشت: کشور‌های اسلامی با همگرایی مقابل جنایات رژیم صهیونیستی بایستند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی
غلامرضا خواچی، کارشناس حقوق بین الملل در گفتگو با راهبرد معاصر بررسی می کند:

آیا نظرسنجی ها به نفع ترامپ تغییر کرده است؟

وقتی کار به سیاه پوستان می رسد می بینیم نفرت و نزاد پرستی در نیروهای پلیس به طور واضحی دیده می شود آمریکایی ها در قانون اساسیشان برتری خاصی نسبت به خودشان قائل شده اند. قانون اساسی آمریکا عقیده دارد که این  قانون بر قوانین اساسی و بر قواعد سایر کشور ها برتری دارد. این برتری باعث می شود مکزیکی ها و چینی ها و ژاپنی ها و سایر ملت ها را حقیر ببینند.
غلامرضا خواچی؛ کارشناس حقوق بین الملل
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 14
کد خبر: ۵۸۷۶۸

آیا نظرسنجی ها به نفع ترامپ تغییر کرده است؟

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه خبری فاکس نیوز نوشت: آخرین بار محبوبیت ترامپ در فوریه (بهمن) ۵۲ درصد بود که به هفته ها قبل از آغاز قرنطینه ناشی از شیوع کرونا مربوط می شود. این نظرسنجی نشان داد در مقابل حمایت ۵۲ درصدی از ترامپ، ۴۸ درصد از مردم آمریکا ترامپ را قبول ندارند. از نظر سطح احساسات در مقبولیت یا مخالفت با ترامپ ۴۲ درصد قویا عملکرد ترامپ را قبول ندارند و ۴۲ درصد قویا عملکرد او را تایید می کنند.

 

در همین خصوص غلامرضا خواجی کارشناس حقوق بین الملل در گفت و گو با راهبرد معاصر در پاسخ به انتشار نظرسنجی های اخیر، و نزدیک شدن زمان انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا تاثیر شورش های خیابانی و اعتراضات مردمی بر علیه تبعیض و نژاد پرستی را ارزیابی کرده است وی در این خصوص گفت:  این اعتراضات و شورش ها به تاریخ تاسیس آمریکا بر می گردد. در سال 1789 و همزمان با نگارش قانون اساسی آمریکا این مشکلات شروع شد. بندهایی در قانون اساسی تصویب شد که با هم در تعارض بود. در اولین اصلاحیه قانون اساسی آمریکا آزادی مذهب مطرح شده است سپس گفته می شود دولت از هیچ مذهبی حمایت نمی کند. باید به طور مفصل تری در مورد این تعارضات و شاید بتوان گفت تناقضات صحبت کرد.

 

وی ادامه داد: این موارد ریشه مشکلات سیاسی و اجتماعی آمریکا است. در اولین اصلاحیه عین متن این است که هر عقیده و هر مذهبی در آمریکا آزاد است. دولت از هیچ عقیده و مرام و فکری حمایت نمی کند. امروز تبعیض نژادی در آمریکا شایع است و استخدام ها عمدتا از گروه های خاصی هستند. رده های بالای حکومت عمدتا از میان سفید پوستان انتخاب می شوند و رفتار پلیس با سیاه پوستان وحشیانه است و این رفتار ها منجر به قتل و تحقیر است.

 

این استاد دانشگاه تصریح کرد: معمولا رفتارها با سفیدپوستان محترمانه تر و همراه با گفتگو است حتی در مواردی که مجرم می خواهد به پلیس حمله کند آنها را به نوعی مهار می کنند تا به پلیس صدمه ای نزنند. ولی وقتی کار به سیاه پوستان می رسد می بینیم نفرت و نزاد پرستی در نیروهای پلیس به طور واضحی دیده می شود آمریکایی ها در قانون اساسیشان برتری خاصی نسبت به خودشان قائل شده اند. قانون اساسی آمریکا عقیده دارد که این  قانون بر قوانین اساسی و بر قواعد سایر کشور ها برتری دارد. این برتری باعث می شود مکزیکی ها و چینی ها و ژاپنی ها و سایر ملت ها را حقیر ببینند. حتی اروپا نیز در این قاعده قرار می گیرد. اما این گروه ها در آمریکا زندگی و کار می کنند. حتی اگر پلیس آمریکا بتواند برای مدتی طولانی در آمریکا آرامش برقرار کند باز هم این تعارضات و تناقضات بر آتش زیر خاکستر در آمریکا دامن خواهد زد.

 

خواجی در پاسخ به این سوال ترامپ در توییتی خواستار اعزام نیروهای فدرال به پورتلند شده است تا اعتراضات این شهر را سرکوب کند. همین باعث گسترش اعتراضات شده است این مساله را چطور ارزیابی می کنید؟ تاکید کرد: پورتلند از نظر اجتماعی و اقتصادی پایینتر از سایر ایالت ها است و معروف به این است که آمریکا چندان به آنجا نرسیده و تنش های اقتصادی و اجتماعی آنجا بالاست و به حرف فرماندار و مدیریت شهری گوش نمی کنند. در قانون آمریکا اگر ایالت ها نتوانند امنیت منطقه خود را کنترل کنند فدرال وارد کار می شود. در این صورت نیز باز هم آتش زیر خاکستر می شود.  ایالت هایی که از نظر اقتصادی در رده پایینتری هستند از جمله مناطقی به شمار می روند که اعتراضات آنجا شدیدتر باشد.

 

وی با اشاره به اینکه  آیا در چنین وضعیتی ترامپ می تواند پیروز انتخابات باشد؟ پاسخ داد: از نظر سنتی و عرفی معمولا وضعیت به همین صورت است. ارکان اصلی آمریکا وقتی می خواهد راه را به روی تیمی ببندد کار خود را انجام می دهد و یک حزب و یک رییس جمهور معمولا دو دوره در کاخ سفید حضور دارد و تغییر در شرایطی بسیار استثنایی بوجود می آید. از این رو به نظر می رسد ترامپ مجددا رییس جمهور شود ولی این ریاست بر دولت به معنای همراهی جامعه با دولت نخواهد بود. ترامپ باید رویه خود را عوض کند چون فشار بر مردم آمریکا موجب تشدید نارضایتی ها خواهد شد.  

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار