وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

مسکو: نمی‌گذاریم آمریکا در ونزوئلا مداخله نظامی کند

رئیس شورای فدراسیون روسیه گفت، کشورش هر چه در توان داشته باشد انجام خواهد داد تا مانع از اقدام نظامی آمریکا در ونزوئلا شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 03
کد خبر: ۵۸۷۹
به گزارش راهبرد معاصر ، روسیه تاکید کرد که مانع از اقدام نظامی آمریکا در ونزوئلا خواهد شد.

بنابر گزارش خبرگزاری تاس، «والنتینا ماتوینکو» رئیس شورای فدراسیون روسیه در این مورد به «دلسی رودریگز» معاون رئیس‌جمهور ونزوئلا گفت: «روسیه هر کاری که امکان داشته باشد صورت می‌دهد تا مانع از مداخله نظامی آمریکا در ونزوئلا شود.»

ماتوینکو افزود: «ما از اینکه آمریکا هر گونه تحرکی در زمینه کشتار  و یافتن دلیلی برای مداخله نظامی در ونزوئلا بیابد، بسیار نگرانیم اما همه تلاش خود را به کار می‌گیریم تا مانع چنین چیزی شویم.»

در همین راستا، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه  روسیه دیشب در تماس تلفنی با «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا، دخالت آشکار این کشور در امور ونزوئلا را محکوم و تاکید کرد که آینده ونزوئلا باید بر اساس تصمیم مردم این کشور تعیین شود.

«الیوت آبرامز» نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ونزوئلا، احتمال هرگونه دخالت نظامی در این کشور را رد کرد.

آبرامز شامگاه جمعه طی کنفرانس مطبوعاتی در مقر وزارت خارجه آمریکا در واکنش به صحبت‌های سرگئی لاوروف درباره طرح واشنگتن برای مداخله نظامی در ونزوئلا گفت: «گمان نمی‌کنم که او واقعا باور داشته باشد که ما می‌خواهیم آن کار (مداخله نظامی) را انجام دهیم. همه گزینه‌ها روی میز است اما تمایل داریم فعلا از گزینه‌های اقتصادی و دیپلماتیک و دیگر اقدامات مناسب استفاده کنیم.»

از حدود یک ماه قبل در ونزوئلا، «خوان گوایدو» رهبر مخالفان که ریاست مجمع ملی این کشور را برعهده داشت، با حمایت‌های آمریکا ضمن به‌راه انداختن آشوب‌ها و اعتراضاتی علیه دولت مادورو، خود را رئیس‌جمهور موقت این کشور خواند و سعی داشت علیه دولت قانونی ونزوئلا کودتا کند.
ارسال نظر
آخرین اخبار