ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

مسکو: نمی‌گذاریم آمریکا در ونزوئلا مداخله نظامی کند

رئیس شورای فدراسیون روسیه گفت، کشورش هر چه در توان داشته باشد انجام خواهد داد تا مانع از اقدام نظامی آمریکا در ونزوئلا شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 03
کد خبر: ۵۸۷۹
به گزارش راهبرد معاصر ، روسیه تاکید کرد که مانع از اقدام نظامی آمریکا در ونزوئلا خواهد شد.

بنابر گزارش خبرگزاری تاس، «والنتینا ماتوینکو» رئیس شورای فدراسیون روسیه در این مورد به «دلسی رودریگز» معاون رئیس‌جمهور ونزوئلا گفت: «روسیه هر کاری که امکان داشته باشد صورت می‌دهد تا مانع از مداخله نظامی آمریکا در ونزوئلا شود.»

ماتوینکو افزود: «ما از اینکه آمریکا هر گونه تحرکی در زمینه کشتار  و یافتن دلیلی برای مداخله نظامی در ونزوئلا بیابد، بسیار نگرانیم اما همه تلاش خود را به کار می‌گیریم تا مانع چنین چیزی شویم.»

در همین راستا، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه  روسیه دیشب در تماس تلفنی با «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا، دخالت آشکار این کشور در امور ونزوئلا را محکوم و تاکید کرد که آینده ونزوئلا باید بر اساس تصمیم مردم این کشور تعیین شود.

«الیوت آبرامز» نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ونزوئلا، احتمال هرگونه دخالت نظامی در این کشور را رد کرد.

آبرامز شامگاه جمعه طی کنفرانس مطبوعاتی در مقر وزارت خارجه آمریکا در واکنش به صحبت‌های سرگئی لاوروف درباره طرح واشنگتن برای مداخله نظامی در ونزوئلا گفت: «گمان نمی‌کنم که او واقعا باور داشته باشد که ما می‌خواهیم آن کار (مداخله نظامی) را انجام دهیم. همه گزینه‌ها روی میز است اما تمایل داریم فعلا از گزینه‌های اقتصادی و دیپلماتیک و دیگر اقدامات مناسب استفاده کنیم.»

از حدود یک ماه قبل در ونزوئلا، «خوان گوایدو» رهبر مخالفان که ریاست مجمع ملی این کشور را برعهده داشت، با حمایت‌های آمریکا ضمن به‌راه انداختن آشوب‌ها و اعتراضاتی علیه دولت مادورو، خود را رئیس‌جمهور موقت این کشور خواند و سعی داشت علیه دولت قانونی ونزوئلا کودتا کند.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار