حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

سفر وزیر خارجه انگلیس به جنوب یمن

«جرمی هانت» در یک سفر از پیش اعلام نشده، ظهر امروز وارد «عدن» در جنوب یمن شد و پس از ساعاتی این شهر را ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 03
کد خبر: ۵۸۸۱
به گزارش  راهبرد معاصر ، «جرمی هانت» وزیر خارجه انگلیس ظهر امروز از پس از سفر به عربستان سعودی به «عدن» رفت و با «معین عبد الملک» نخست‌وزیر و تعدادی از مسئولان دولت مستعفی «منصور هادی» دیدار کرد. در حالی که رسانه‌های خبری، هیچ اطلاعی از سفر وی به عدن نداشتند، او این شهر را پس از ساعاتی ترک کرد.

وزیر خارجه انگلیس روز جمعه در سفر منطقه‌ای خود، وارد مسقط شد و ضمن دیدار با «سلطان قابوس» پادشاه این کشور با «محمد عبدالسلام» مذاکره کننده ارشد هیأت یمنی نیز دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

«جرمی هانت» سپس به ریاض رفت و به گفته خودش در دیدار با «عادل الجبیر» در خصوص مسائل مختلفی از جمله حقوق بشر و موضوع قتل خاشقچی با او سخن گفت. او همچنین از نیروهای یمنی خواست تا از الحدیده به طور یکجانبه عقب‌نشینی کنند.

در واکنش به این خواسته وی، «محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن، انگلیس را شریک متجاوزان در جنگ علیه یمن خواند و گفت که آن‌ها با سلاح‌های انگلیسی مردم یمن را می‌کشند.
ارسال نظر
آخرین اخبار