چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

سفر وزیر خارجه انگلیس به جنوب یمن

«جرمی هانت» در یک سفر از پیش اعلام نشده، ظهر امروز وارد «عدن» در جنوب یمن شد و پس از ساعاتی این شهر را ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 03
کد خبر: ۵۸۸۱
به گزارش  راهبرد معاصر ، «جرمی هانت» وزیر خارجه انگلیس ظهر امروز از پس از سفر به عربستان سعودی به «عدن» رفت و با «معین عبد الملک» نخست‌وزیر و تعدادی از مسئولان دولت مستعفی «منصور هادی» دیدار کرد. در حالی که رسانه‌های خبری، هیچ اطلاعی از سفر وی به عدن نداشتند، او این شهر را پس از ساعاتی ترک کرد.

وزیر خارجه انگلیس روز جمعه در سفر منطقه‌ای خود، وارد مسقط شد و ضمن دیدار با «سلطان قابوس» پادشاه این کشور با «محمد عبدالسلام» مذاکره کننده ارشد هیأت یمنی نیز دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

«جرمی هانت» سپس به ریاض رفت و به گفته خودش در دیدار با «عادل الجبیر» در خصوص مسائل مختلفی از جمله حقوق بشر و موضوع قتل خاشقچی با او سخن گفت. او همچنین از نیروهای یمنی خواست تا از الحدیده به طور یکجانبه عقب‌نشینی کنند.

در واکنش به این خواسته وی، «محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن، انگلیس را شریک متجاوزان در جنگ علیه یمن خواند و گفت که آن‌ها با سلاح‌های انگلیسی مردم یمن را می‌کشند.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار