عارف: آتش‌بس به منزله اتمام جنگ نیست گزارش وزارت خارجه به کمیسیون امنیت ملی درباره جنگ اخیر پیکر سردار شهید محقق به خاک سپرده شد سرلشکر موسوی: بر پایبندی دشمن به آتش‌بس، تردید داریم/پاسخ محکم در صورت تکرار تجاوز پرواز پهپاد‌های غیرنظامی قانونمند شد / موافقت مجلس با ساماندهی تمامی مواد لایحه پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور جمعیت تشییع کنندگان در تهران کم بود؟ جلسه علنی مجلس برگزار شد/ لایحه ساماندهی پهپاد‌ها در دستورکار پزشکیان: مردم با هر سلیقه‌ای پای کار کشورشان ایستادند قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد ممنوعیت اجاره‌نشینی اتباع غیرمجاز پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم سرباز ۱۹ ساله گیلانی در راه وطن به شهادت رسید دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید

بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس از بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری و باقی ماندن چند تبصره از آن خبر داد و گفت: ان‌شاءالله در جلسه آتی این کمیسیون اصلاح این قانون نهایی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 13
کد خبر: ۵۸۸۶۳

به گزارش راهبرد معاصر علی حدادی سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در تشریح جزئیات نشست عصر امروز (یکشنبه 22 شهریور) این کمیسیون اظهار داشت: در این جلسه و طبق روال نشست‌های پیشین کمیسیون شوراها طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در دستور کار این کمیسیون بود و تقریباً بررسی این طرح در کمیسیون به اتمام رسیده و فقط چند تبصره از آن باقی مانده است.

 

وی افزود: براساس اصلاحات صورت گرفته در جلسه امروز داوطلبان ریاست جمهوری مؤظف هستند 6 مشاور را هنگام ثبت‌نام معرفی کنند که این مشاورین باید مربوط به حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، زیربنایی و عمرانی، بین‌المللی، امنیتی و دفاعی باشند.

 

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: براساس اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری اعضای هیأت مرکزی نظارت و مسئولین اجرایی برای ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری باید سه ماه قبل از ثبت‌نام استعفا دهند.

 

حدادی خاطرنشان کرد:‌کاندیداهای ریاست جمهوری در صورت اعتراض به فرایند ثبت‌نام بایستی ظرف مدت 24 ساعت اعتراض خود را نزد شورای نگهبان مطرح کرده و شورای نگهبان هم باید ظرف 48 ساعت نظر خود را درباره این اعتراض بیان کند.

 

وی در پایان گفت: بررسی اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در این کمیسیون تقریباً نهایی شده و ان‌شاءالله در نشست آتی این کمیسیون به اتمام خواهد رسید.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار