محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری

بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس از بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری و باقی ماندن چند تبصره از آن خبر داد و گفت: ان‌شاءالله در جلسه آتی این کمیسیون اصلاح این قانون نهایی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 13
کد خبر: ۵۸۸۶۳

به گزارش راهبرد معاصر علی حدادی سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در تشریح جزئیات نشست عصر امروز (یکشنبه 22 شهریور) این کمیسیون اظهار داشت: در این جلسه و طبق روال نشست‌های پیشین کمیسیون شوراها طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در دستور کار این کمیسیون بود و تقریباً بررسی این طرح در کمیسیون به اتمام رسیده و فقط چند تبصره از آن باقی مانده است.

 

وی افزود: براساس اصلاحات صورت گرفته در جلسه امروز داوطلبان ریاست جمهوری مؤظف هستند 6 مشاور را هنگام ثبت‌نام معرفی کنند که این مشاورین باید مربوط به حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، زیربنایی و عمرانی، بین‌المللی، امنیتی و دفاعی باشند.

 

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: براساس اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری اعضای هیأت مرکزی نظارت و مسئولین اجرایی برای ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری باید سه ماه قبل از ثبت‌نام استعفا دهند.

 

حدادی خاطرنشان کرد:‌کاندیداهای ریاست جمهوری در صورت اعتراض به فرایند ثبت‌نام بایستی ظرف مدت 24 ساعت اعتراض خود را نزد شورای نگهبان مطرح کرده و شورای نگهبان هم باید ظرف 48 ساعت نظر خود را درباره این اعتراض بیان کند.

 

وی در پایان گفت: بررسی اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در این کمیسیون تقریباً نهایی شده و ان‌شاءالله در نشست آتی این کمیسیون به اتمام خواهد رسید.

 

فارس

کلمات کلیدی: علی حدادی
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار