توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس از بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری و باقی ماندن چند تبصره از آن خبر داد و گفت: ان‌شاءالله در جلسه آتی این کمیسیون اصلاح این قانون نهایی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 13
کد خبر: ۵۸۸۶۳

به گزارش راهبرد معاصر علی حدادی سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در تشریح جزئیات نشست عصر امروز (یکشنبه 22 شهریور) این کمیسیون اظهار داشت: در این جلسه و طبق روال نشست‌های پیشین کمیسیون شوراها طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در دستور کار این کمیسیون بود و تقریباً بررسی این طرح در کمیسیون به اتمام رسیده و فقط چند تبصره از آن باقی مانده است.

 

وی افزود: براساس اصلاحات صورت گرفته در جلسه امروز داوطلبان ریاست جمهوری مؤظف هستند 6 مشاور را هنگام ثبت‌نام معرفی کنند که این مشاورین باید مربوط به حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، زیربنایی و عمرانی، بین‌المللی، امنیتی و دفاعی باشند.

 

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: براساس اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری اعضای هیأت مرکزی نظارت و مسئولین اجرایی برای ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری باید سه ماه قبل از ثبت‌نام استعفا دهند.

 

حدادی خاطرنشان کرد:‌کاندیداهای ریاست جمهوری در صورت اعتراض به فرایند ثبت‌نام بایستی ظرف مدت 24 ساعت اعتراض خود را نزد شورای نگهبان مطرح کرده و شورای نگهبان هم باید ظرف 48 ساعت نظر خود را درباره این اعتراض بیان کند.

 

وی در پایان گفت: بررسی اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در این کمیسیون تقریباً نهایی شده و ان‌شاءالله در نشست آتی این کمیسیون به اتمام خواهد رسید.

 

فارس

کلمات کلیدی: علی حدادی
ارسال نظر