بازدید تعدادی از نمایندگان از محل حمله اسرائیل به زندان اوین شهادت ۶۶ هموطن در جریان تجاوز اسرائیل به خاک ایران در شهر‌های مختلف آذربایجان شرقی اطلاعیه پایگاه شهیدفکوری تبریز درباره صدای انفجار کنترل‌شده تشییع پیکر شهید هسته‌ای «سید مصطفی ساداتی» و ۶ عضو خانواده‌اش در بهشت زهرا تشییع تاریخی سردار غلامعلی رشید ایران در دزفول عارف: آتش‌بس به منزله اتمام جنگ نیست گزارش وزارت خارجه به کمیسیون امنیت ملی درباره جنگ اخیر پیکر سردار شهید محقق به خاک سپرده شد سرلشکر موسوی: بر پایبندی دشمن به آتش‌بس، تردید داریم/پاسخ محکم در صورت تکرار تجاوز پرواز پهپاد‌های غیرنظامی قانونمند شد / موافقت مجلس با ساماندهی تمامی مواد لایحه پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور جمعیت تشییع کنندگان در تهران کم بود؟ جلسه علنی مجلس برگزار شد/ لایحه ساماندهی پهپاد‌ها در دستورکار پزشکیان: مردم با هر سلیقه‌ای پای کار کشورشان ایستادند قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد ممنوعیت اجاره‌نشینی اتباع غیرمجاز

ظریف:توافقنامه های صلح بین متحدان دیرینه امضا می شود

وزیر امور خارجه با اشاره به تلاش‌های آمریکا برای عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با کشورهای منطقه، عنوان کرد: توافقنامه‌های صلح نه بین دشمنان، بلکه بین متحدان دیرینه امضا می‌شود. چه تحول دیپلماتیکی!
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۸ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 14
کد خبر: ۵۸۹۶۵

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) در توئیتی کنایه آمیز با اشاره به تلاش‌های آمریکا برای عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی از کشورهای منطقه عنوان کرد: «توافقنامه‌های صلح»، نه بین دشمنان، بلکه بین متحدان دیرینه امضا می‌شود.

 

وی در این زمینه نوشت: دونالد ترامپ عاجزانه دنبال یک عکس انتخاباتی است. دامادش با ارعاب مشتریان منطقه‌ای آمریکا، آن‌ها را وادار کرد چنین عکسی برای او فراهم کنند. فقط یک مسئله وجود دارد: این «توافقنامه‌های صلح»، نه بین دشمنان، بلکه بین متحدان دیرینه امضا می‌شود. چه تحول دیپلماتیکی! منتظر بعدی‌ها هم باشید...

 

امارات و رژیم صهیونیستی ۲۳ مرداد (۱۳ اوت) بر سر عادی سازی روابط و برقراری مناسبات دیپلماتیک توافق کردند و تقریبا یک ماه بعد نیز در روز جمعه (۲۱ شهریور/۱۱ سپتامبر) دونالد ترامپ (+) رئیس جمهور آمریکا در توئیتی از عادی‌سازی روابط بین رژیم‌ صهیونیستی و بحرین خبر داد.

 

پیش از این عنوان شده بود که قرار است توافق عادی سازی روابط امارات و رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه (فردا) در واشنگتن امضا شود. در همین خصوص نیز هیأت رژیم صهیونیستی که برای امضای توافق عادی‌سازی روابط با امارات راهی آمریکا شده، امروز وارد واشنگتن شد.

 

وزیر خارجه بحرین هم امروز در رأس هیأتی سیاسی برای حضور در مراسم امضای توافق سازش امارات با رژیم صهیونیستی و همچنین امضای توافقی مشابه وارد پایتخت آمریکا شد.

 

جرد کوشنر، داماد و مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اوایل سپتامبر به عربستان، قطر، بحرین و عمان سفر کرد تا آنها را متقاعد به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی همچون امارات کند.

 

لازم به ذکر است، روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» در گزارش امروز دوشنبه به نقل از «دیپلمات‌ها و مقام‌های ارشد عربی» عنوان کرد که عمان به زودی رژیم صهیونیستی را به رسمیت می‌شناسد و با آن توافق خواهد کرد. در گزارش این روزنامه آمده که عمان در حال آماده شدن برای پیوستن به امارات متحده عربی و بحرین در موضوع به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار