پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

توضیحات ثبت‌احوال درباره صدور شناسنامه در تاریخ ۹۹/۹/۹

سخنگوی سازمان ثبت‌احوال کشور درباره صدور شناسنامه در در تاریخ ۹۹/۰۹/۰۹ گفت: تمام نوزادانی که در این تاریخ متولد شوند، اگر والدین‌شان همان روز برای دریافت شناسنامه به دفاتر ثبت‌احوال مراجعه نکنند، مشکلی برای صدور شناسنامه در این تاریخ برای آن‌ها پیش نمی‌آید.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 25
کد خبر: ۶۸۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  «سیف‌الله ابوترابی» سخنگوی سازمان ثبت‌احوال کشور درباره صدور شناسنامه در در تاریخ ۹۹/۰۹/۰۹ گفت: تمام نوزادانی که در این تاریخ متولد شوند، اگر والدین‌شان همان روز برای دریافت شناسنامه به دفاتر ثبت‌احوال مراجعه نکنند، مشکلی برای صدور شناسنامه در این تاریخ برای آن‌ها پیش نمی‌آید.

 

وی ادامه داد: این افراد تا ۱۵ روز فرصت دارند تا برای دریافت شناسنامه اقدام کنند و تاریخ شناسنامه نیز برای همان ۹۹/۰۹/۰۹ صادر می‌شود، لذا مردم دغدغه‌ای از بابت اینکه حتما باید در همان روز به دفاتر ثبت‌احوال مراجعه کنند، نداشته باشند، چراکه قانون این اجازه را داده است تا افراد ۱۵ روز بعد از ولادت فرزندشان نیز برای دریافت شناسنامه مراجعه کنند. امیدوارم ما هم بتوانیم در این ایام کرونایی خدمات خوبی را بدون دغدغه به همه هموطنان ارائه دهیم.

 

سخنگوی سازمان ثبت‌احوال در بخش دیگری از اظهارات خود درباره صدور کارت هوشمند ملی خاطرنشان کرد: ثبت‌نام بیش از ۵۹ میلیون نفر تکمیل و برای بیش از ۴۹ میلیون نفر کارت هوشمند ملی صادر شده است.

 

ابوترابی تصریح کرد: مسئولان چاپخانه ملی نیز اعلام کرده‌اند که روند تولید کارت داخل افزایش پیدا کند و اگر در چاپخانه افزایش تولید داشته باشند، ما تا ظرفیت صدور ۲.۵ میلیون کارت هوشمند درماه را داریم.

 

وی ادامه داد: قرار بود به ما یک میلیون کارت در ماه از سوی چاپخانه داده شود، اما تاکنون حدود ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار کارت تولید داخل به ما تحویل داده شده است و ما نیز کارت هوشمند ملی صادر کرده‌ایم.

 

سخنگوی سازمان ثبت‌احوال یادآور شد: ان‌شاءالله با افزایش تولید کارت تولید داخل مشکلی در صدور کارت هوشمند ملی نداشته باشیم. اگر ماهانه به ما دو و نیم میلیون کارت تولید داخل از سوی چاپخانه تحویل داده شود ما نیز در طی ۴ یا ۵ ماه تمام کارت‌های هوشمند ملی را صادر می‌کنیم، اما در حال حاضر قرار است ماهی یک میلیون کارت از سوی چاپخانه به ثبت‌احوال تحویل داده شود و اگر همین مقدار هم به ما تحویل داده شود تلاش می‌کنیم ظرف چندماه آینده تمام افراد جامانده از کارت هوشمند ملی را تحت پوشش قرار دهیم./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار