نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

محکومیت سازش اعراب با رژیم صهیونیستی + فیلم

کشور‌هایی که اقدام به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی کرده اند، فقط به امضای توافقنامه‌هایی در این زمینه اکتفا نکرده اند بلکه در صدد توجیه این توافقنامه‌ها توسط شیوخ خود از جمله عبدالرحمن السدیس امام جمعه مسجد الحرام و ... برآمدند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 17
کد خبر: ۵۹۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر اتحادیه علمای فلسطین دیروز در واکنش به این اقدامات، با برگزاری نشستی اعلام کرد طبق اجماع علمای اهل سنت و جماعت هر گونه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی شرعا حرام است.نمایندگان جنبش حماس در مجلس قانونگذاری فلسطین در این نشست اعلام کردند: این خیانت بی پاسخ نخواهد ماند و فلسطینی‌ها با همه توان و با بهره گیری از نیرو‌های مقاومت آماده پاسخگویی به امضای چنین توافقنامه‌هایی هستند، نیرو‌های مقاومتی که بار‌ها پیروزی خود را ثابت و ضربات سختی به دشمن صهیونیستی وارد کرده اند.
این نشست در واکنش به اقدامات مقامات دینی برخی کشور‌های حوزه خلیج فارس صورت گرفت که سعی می‌کنند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را برای مسلمانان توجیه کنند، اما ملت فلسطین و علمای آن‌ها تاکید کردند، این توافق از نظر شرعی و قانونی حرام است.

 

 

خبرگزاری صدا و سیما

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار