بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

محکومیت سازش اعراب با رژیم صهیونیستی + فیلم

کشور‌هایی که اقدام به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی کرده اند، فقط به امضای توافقنامه‌هایی در این زمینه اکتفا نکرده اند بلکه در صدد توجیه این توافقنامه‌ها توسط شیوخ خود از جمله عبدالرحمن السدیس امام جمعه مسجد الحرام و ... برآمدند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 17
کد خبر: ۵۹۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر اتحادیه علمای فلسطین دیروز در واکنش به این اقدامات، با برگزاری نشستی اعلام کرد طبق اجماع علمای اهل سنت و جماعت هر گونه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی شرعا حرام است.نمایندگان جنبش حماس در مجلس قانونگذاری فلسطین در این نشست اعلام کردند: این خیانت بی پاسخ نخواهد ماند و فلسطینی‌ها با همه توان و با بهره گیری از نیرو‌های مقاومت آماده پاسخگویی به امضای چنین توافقنامه‌هایی هستند، نیرو‌های مقاومتی که بار‌ها پیروزی خود را ثابت و ضربات سختی به دشمن صهیونیستی وارد کرده اند.
این نشست در واکنش به اقدامات مقامات دینی برخی کشور‌های حوزه خلیج فارس صورت گرفت که سعی می‌کنند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را برای مسلمانان توجیه کنند، اما ملت فلسطین و علمای آن‌ها تاکید کردند، این توافق از نظر شرعی و قانونی حرام است.

 

 

خبرگزاری صدا و سیما

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار