عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

آمریکا استفاده از «اسلحه حرارتی» علیه معترضان را بررسی کرده است

رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند مأموران پلیس این کشور استفاده از «اسلحه حرارتی» برای متفرق کردن معترضان را مورد بررسی قرار داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 17
کد خبر: ۵۹۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر ساعاتی قبل از آنکه پلیس فدرال آمریکا در روز ۱ ژوئیه (۱۲ خرداد) معترضان در نزدیکی کاخ سفید را متفرق کند، یک مقام پلیس، استفاده از چند نوع «اسلحه حرارتی» علیه معترضان را مورد بررسی قرار داده است. 

شبکه «ان‌پی‌آر» گزارش داده یک افسر ارشد پلیس نظامی روز ۱ ژوئیه از گارد ملی آمریکا درباره وجود نوعی اسلحه حرارتی برای استفاده از آن علیه معترضان در واشنگتن سئوال پرسیده است. 

«آدام دی‌مارکو»، مقام گارد ملی منطقه واشنگتن در بیانیه‌ای مکتوب که برای کمیته منابع طبیعی مجلس نمایندگان آمریکا نوشته گفته که یک مقام «ستاد نیروهای مشترک منطقه کلان‌شهری واشنگتن» در ایمیلی که برای او ارسال کرده خواستار دسترسی به دو نوع سلاح حرارتی بوده است: اولی، دستگاهی موسوم به LRAD و دومی دستگاهی به نام ADS (سیستم بازدارنده فعال). 

ارتش آمریکا حدود ۲۰ سال پیش از ADS به عنوان روشی برای متفرق کردن جمعیت استفاده کرده است. این دستگاه از فناوری‌هایی برای گرم کردن پوست انسان‌ها از طریق اشعه‌های نامرئی خود استفاده می‌کند. 

ماه گذشته هم روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داده بود مقام‌های مرزی آمریکا استفاده از این اسلحه حرارتی علیه مهاجران را مورد بررسی قرار داده است. 

از اوایل خرداد ماه و پس از اقدام نژادپرستانه افسر سفیدپوست پلیس «مینیاپولیس» ایالت «مینه‌سوتا» در قتل «جورج فلوید»، شهروند ۴۶ ساله سیاهپوست آمریکا این اعتراضات به طور سراسری علیه خشونت پلیس آمریکا در این شهر آغاز شد و به دیگر شهرهای آمریکا و حتی کشورهای دیگر نیز گسترش یافت و تاکنون نیز ادامه داشته است.

کارشناسان در آمریکا درباره احتمال تشدید ناآرامی‌های اجتماعی در این کشور در کوران رقابت‌های انتخاباتی ابراز نگرانی کرده‌اند.

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده