سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم

آمریکا استفاده از «اسلحه حرارتی» علیه معترضان را بررسی کرده است

رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند مأموران پلیس این کشور استفاده از «اسلحه حرارتی» برای متفرق کردن معترضان را مورد بررسی قرار داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 17
کد خبر: ۵۹۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر ساعاتی قبل از آنکه پلیس فدرال آمریکا در روز ۱ ژوئیه (۱۲ خرداد) معترضان در نزدیکی کاخ سفید را متفرق کند، یک مقام پلیس، استفاده از چند نوع «اسلحه حرارتی» علیه معترضان را مورد بررسی قرار داده است. 

شبکه «ان‌پی‌آر» گزارش داده یک افسر ارشد پلیس نظامی روز ۱ ژوئیه از گارد ملی آمریکا درباره وجود نوعی اسلحه حرارتی برای استفاده از آن علیه معترضان در واشنگتن سئوال پرسیده است. 

«آدام دی‌مارکو»، مقام گارد ملی منطقه واشنگتن در بیانیه‌ای مکتوب که برای کمیته منابع طبیعی مجلس نمایندگان آمریکا نوشته گفته که یک مقام «ستاد نیروهای مشترک منطقه کلان‌شهری واشنگتن» در ایمیلی که برای او ارسال کرده خواستار دسترسی به دو نوع سلاح حرارتی بوده است: اولی، دستگاهی موسوم به LRAD و دومی دستگاهی به نام ADS (سیستم بازدارنده فعال). 

ارتش آمریکا حدود ۲۰ سال پیش از ADS به عنوان روشی برای متفرق کردن جمعیت استفاده کرده است. این دستگاه از فناوری‌هایی برای گرم کردن پوست انسان‌ها از طریق اشعه‌های نامرئی خود استفاده می‌کند. 

ماه گذشته هم روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داده بود مقام‌های مرزی آمریکا استفاده از این اسلحه حرارتی علیه مهاجران را مورد بررسی قرار داده است. 

از اوایل خرداد ماه و پس از اقدام نژادپرستانه افسر سفیدپوست پلیس «مینیاپولیس» ایالت «مینه‌سوتا» در قتل «جورج فلوید»، شهروند ۴۶ ساله سیاهپوست آمریکا این اعتراضات به طور سراسری علیه خشونت پلیس آمریکا در این شهر آغاز شد و به دیگر شهرهای آمریکا و حتی کشورهای دیگر نیز گسترش یافت و تاکنون نیز ادامه داشته است.

کارشناسان در آمریکا درباره احتمال تشدید ناآرامی‌های اجتماعی در این کشور در کوران رقابت‌های انتخاباتی ابراز نگرانی کرده‌اند.

 

فارس

ارسال نظر