هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

آمریکا استفاده از «اسلحه حرارتی» علیه معترضان را بررسی کرده است

آمریکا استفاده از «اسلحه حرارتی» علیه معترضان را بررسی کرده است رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند مأموران پلیس این کشور استفاده از «اسلحه حرارتی» برای متفرق کردن معترضان را مورد بررسی قرار داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 17
کد خبر: ۵۹۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر ساعاتی قبل از آنکه پلیس فدرال آمریکا در روز ۱ ژوئیه (۱۲ خرداد) معترضان در نزدیکی کاخ سفید را متفرق کند، یک مقام پلیس، استفاده از چند نوع «اسلحه حرارتی» علیه معترضان را مورد بررسی قرار داده است. 

شبکه «ان‌پی‌آر» گزارش داده یک افسر ارشد پلیس نظامی روز ۱ ژوئیه از گارد ملی آمریکا درباره وجود نوعی اسلحه حرارتی برای استفاده از آن علیه معترضان در واشنگتن سئوال پرسیده است. 

«آدام دی‌مارکو»، مقام گارد ملی منطقه واشنگتن در بیانیه‌ای مکتوب که برای کمیته منابع طبیعی مجلس نمایندگان آمریکا نوشته گفته که یک مقام «ستاد نیروهای مشترک منطقه کلان‌شهری واشنگتن» در ایمیلی که برای او ارسال کرده خواستار دسترسی به دو نوع سلاح حرارتی بوده است: اولی، دستگاهی موسوم به LRAD و دومی دستگاهی به نام ADS (سیستم بازدارنده فعال). 

ارتش آمریکا حدود ۲۰ سال پیش از ADS به عنوان روشی برای متفرق کردن جمعیت استفاده کرده است. این دستگاه از فناوری‌هایی برای گرم کردن پوست انسان‌ها از طریق اشعه‌های نامرئی خود استفاده می‌کند. 

ماه گذشته هم روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داده بود مقام‌های مرزی آمریکا استفاده از این اسلحه حرارتی علیه مهاجران را مورد بررسی قرار داده است. 

از اوایل خرداد ماه و پس از اقدام نژادپرستانه افسر سفیدپوست پلیس «مینیاپولیس» ایالت «مینه‌سوتا» در قتل «جورج فلوید»، شهروند ۴۶ ساله سیاهپوست آمریکا این اعتراضات به طور سراسری علیه خشونت پلیس آمریکا در این شهر آغاز شد و به دیگر شهرهای آمریکا و حتی کشورهای دیگر نیز گسترش یافت و تاکنون نیز ادامه داشته است.

کارشناسان در آمریکا درباره احتمال تشدید ناآرامی‌های اجتماعی در این کشور در کوران رقابت‌های انتخاباتی ابراز نگرانی کرده‌اند.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار