عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

گفت‌وگوی ماکرون و بن‌زاید درباره توافق سازش با رژیم‌صهیونیستی

گفت‌وگوی ماکرون و بن‌زاید درباره توافق سازش با رژیم‌صهیونیستی رئیس جمهور فرانسه و ولیعهد ابوظبی روز شنبه تلفنی درباره توافق سازش امارات با رژیم صهیونیستی گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۴ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 19
کد خبر: ۵۹۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر «محمد بن زاید» ولیعهد ابوظبی روز شنبه تماس تلفنی از «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه دریافت کرد.

در این تماس تلفنی، بن زاید و ماکرون درباره راه‌های ارتقای روابط دوجانبه و همکاری میان دو کشور در راستای منافع یکدیگر صحبت کردند.

ولیعهد ابوظبی و رئیس جمهور فرانسه همچنین درباره آخرین تحولات خاورمیانه، موضوعات مربوط به منافع دوجانبه و تلاش‌ها برای حمایت از صلح و ثبات منطقه‌ای گفت‌وگو کردند.

دو طرف درباره توافق سازش امارات با رژیم صهیونیستی نیز صحبت کرده و مدعی شدند که این توافق باعث تقویت ثبات، امنیت و صلح شده و به توسعه و موفقیت مردم منطقه منجر خواهد شد.

امارات و بحرین به تازگی توافق عادی‌سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی را به طور رسمی در کاخ سفید امضا کردند؛ توافقی که با خشم و محکومیت بسیاری از گروه‌های مردمی در جهان عرب به خصوص فلسطینیان همراه شده است.

البته امارات سال‌ها بود که به صورت غیر رسمی روابط گسترده‌ای با رژیم صهیونیستی داشت و اقدام اخیر در کاخ سفید تنها آشکارسازی این روابط پنهانی به شمار می‌آید.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار