نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده

ادعای ماکرون در توجیه معرفی یک لایحه اسلام ستیزانه

رئیس جمهور فرانسه در توجیه معرفی لایحه‌ای برای محدود کردن فعالیت مسلمانان در این کشور گفت، هدف او مبارزه با افراط‌ گرایی اسلامی و تفرقه است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 02
کد خبر: ۶۱۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز جمعه در توجیه معرفی لایحه‌ای ضد اسلامی، ادعاهایی را مطرح کرد.

 

به نوشته خبرگزاری فرانسه، ماکرون با رونمایی از این لایحه ادعا کرد که هدف آن مبارزه با افراط‌گرایان اسلامی در فرانسه است.

 

رئیس جمهور فرانسه مدعی شد:‌ «اسلام دینی است که امروزه در تمام جهان در بحران به سر می‌برد. این مسئله را فقط در کشور خودمان شاهد نیستیم».

 

او در ادامه ادعاهای خود گفت، هدف از اجرای این لایحه پس از به تصویب رسیدن، مواجه با مشکل افزایش افراط‌گرایی اسلامی در فرانسه و تقویت «توانایی ما در زندگی در کنار یکدیگر» خواهد بود.

 

ماکرون که پیش‌تر نیز بارها چهره اسلام ستیز خود را نشان داده است، افزود: «سکولاریسم پایه و اساس فرانسه‌ای متحد است».

 

وی همچنین مدعی شد هر کس در فرانسه می‌تواند آزادانه دین خود را انتخاب کند اما به نمایش گذاشتن وابستگی‌های مذهبی تحت هیچ شرایطی در فضای عمومی و مدارس مجاز نخواهد بود.

 

رئیس‌جمهور فرانسه در ادامه ادعاهایش گفت فرانسه به دنبال «رها کردن» دین اسلام در فرانسه از اثرگذاری‌های خارجی خواهد بود.

 

این لایحه دولت فرانسه به طور کلی درخصوص تقویت سکولاریسم و جدا کردن نهادهای مذهبی از جمله کلیساها از دولت است اما مقابله با سرمایه‌گذاری خارجی برای ساخت مساجد و مدارس مذهبی خصوصی وتقابل با ائمه جماعت دارای تابعیت خارجی در فرانسه را نیز در بر می‌گیرد.

 

متولی مسجد «لیون» در پاسخ به این ادعا که هدف این لایحه مقابله با تفرقه‌گرایی در جامعه فرانسه است، گفت: «چه چیزی موجب تفرقه می‌شود؟ عامل آن مسلمانان نیستند، آن‌ها فقط خواستار وحدت هستند».

 

ماکرون در حالی تلاش دارد این لایحه را توجیه کند که در سفر اخیر خود به لبنان نیز در توجیه اقدام موهن نشریه «شارلی ابدو» مدعی شد که فرانسه کشوری با آزادی بیان است و اینکه وی در جایگاهی نیست که بخواهد در خصوص این تصمیم برای بازنشر تصاویر موهن به پیامبر اکرم (ص) در این نشریه قضاوت کند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار