تلاش آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران اقدامی یک جانبه است-راهبرد معاصر
حماس شهادت یحیی السنوار را تایید کرد ترامپ: دوست دارم ایران را موفق ببینم؛ فقط نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند جلالی: موافقتنامه جامع ایران و روسیه در سفر رئیس جمهور به مسکو امضا می‌شود واشنگتن‌پست: حماس از توافق پیشنهادی بایدن حمایت می‌کرد تا اینکه نتانیاهو خواسته‌های جدیدی را مطرح کرد بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست پنتاگون: هیچ نقشی در عملیات ترور یحیی سنوار نداشتیم نماینده ایران در سازمان ملل: صدام را با وضع آشفته از سوراخ زیرزمینی بیرون کشیدند | شهید سنوار در میدان نبرد، با لباس رزم و نه در مخفیگاه به مقابله با دشمن پرداخت خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست رویترز: ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است نامه ایران به سازمان ملل درباره اتهامات تل‌آویو علیه تهران: حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح عراقچی از قاهره به استانبول رفت ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمد

تلاش آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران اقدامی یک جانبه است

سردبیر یک روزنامه آلمانی در مصاحبه‌ای تلاش‌های آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران را مورد انتقاد قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 20
کد خبر: ۵۹۷۱۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، «ماتیاس براگمن» سردبیر روزنامه «هندلس بلات» آلمان تلاش آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران را اقدامی یک جانبه دانست.

 

ماتیاس براگمن در گفتگو با الجزیره درباره وجهه حقوقی اقدام آمریکا به فعال کردن مکانیسم ماشه علیه ایران گفت، این موضع آمریکاست، اما نگاه ما بدان متفاوت است. به همین منظور وزارت امور خارجه آلمان، فرانسه و انگلیس مشترکا اعلام کردند آمریکا به دلیل خروج یک جانبه از توافقنامه هسته‌ای، حق چنین کاری را ندارد.

 

وی درباره استناد آمریکا به ماده ۳۷ توافقنامه هسته‌ای افزود، نگاه اروپا متفاوت است. اروپایی‌ها می‌گویند آمریکا عضوی از توافقنامه نیست. اروپا می‌خواهد این توافقنامه پابرجا بماند، زیرا بقای توافقنامه امکان گفتگو با ایران را در مسائل دیگر مهیا می‌سازد. اگر این توافقنامه ملغی شود دیگر هیچ کانالی میان اروپا و ایران وجود نخواهد داشت.

 

براگمن درباره موارد ۳۶ و ۳۷ توافقنامه هسته‌ای که آمریکا بدان استناد می‌کند، گفت این دو ماده در توافقنامه وجود دارد، اما آمریکایی‌ها به اختیار خودشان از توافقنامه خارج شده‌اند و به همین دلیل تصمیم جدید آنان یک تصمیم یک جانبه تلقی می‌شود. ما شاهد تصمیم بین المللی برای پایان دادن به برجام نبودیم و برجام همچنان باقی است و با بقای برجام اجرایی کردن تحریم‌ها ممکن نیست. اگر شورای امنیت سازمان ملل متحد برجام را پایان یافته تلقی می‌کرد آن زمان تحریم‌ها در یک فرصت سی روزه به صورت خودکار علیه ایران فعال می‌شد. می‌دانیم که دونالد ترامپ پیوسته شعار نخست آمریکا، آمریکای قدرتمند را سر می‌دهد و در مسیر تقسیم جهان گام بر می‌دارد. این روند فعالیت سازمان ملل متحد را با چالش مواجه می‌کند.

 

براگمن در پاسخ به این سوال که آیا اروپا قادر است در برابر فشار‌های آمریکا مقاومت کند، گفت، اروپایی‌ها مدت زمان طولانی است که در این زمینه مقاومت کرده‌اند، البته شاید این مقاومت خیلی شدید نباشد، اما اروپا با تعریف سازوکار اینستکس جهت تداوم تعاملات تجاری با ایران، در برابر فشار‌های آمریکا مقاومت کرد. آمریکا در پی آن است که در موضوع نورد استریم ۲، آلمان را مجازات کند. فشار‌ها علیه شرکت‌های آلمانی که تمایل به تداوم تعامل با ایران و روسیه دارند، ادامه دارد و این شرکت‌ها تا الان مقاومت کرده‌اند و تداوم مقاومت آنان نیز ممکن است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار