وزیر بهداشت: قانون کشت تریاک تصویب شود ماجرای فوت فرزاد خوش‌برش صفر تا صد آزمون استخدامی نیروی خدماتی آموزش و پرورش فرآیند صدور مجوز رشته‌های تحصیلی تغییر کرد برنامه وزارت آموزش و پرورش برای مناطق محروم سرانجام پرونده متهم فوت شده «محمدمهدی صدیقی» آغاز واریز حقوق آبان ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی محدودیت‌های ترافیکی در برخی از جاده‌های کشور تا ۴ آذر دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی

حجم بالای ابتلای مجدد در میان بهبودیافتگان

فرمانده ستاد کرونای تهران: میزان بالایی از بستری کرونا در کشور افرادی هستند که قبلا یک بار مبتلا شده و مجددا دچار عفونت شده اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۱ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 20
کد خبر: ۵۹۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر زالی رییس ستاد کرونای استان تهران با بیان اینکه الان میزان بالایی از مراجعات و بستری کرونا در کشور و تهران به مراکز درمانی افرادی هستند که قبلا یک بار مبتلا شده و مجددا دچار عفونت شده اند، گفت: بنابراین بحثی که در رابطه با ایمنی جمعی داشتیم حتماً بحث غلط و پندار نادرستی است و اینکه بگوییم اگر ۶۰ تا ۷۰ درصد مردم تهران و یا ایران مبتلا شوند، ایمنی ایجاد می‌شود، بحث درستی نیست.

وی ادامه داد: الان تجربه قم و سایر شهر‌های ایران نشان می‌دهد افرادی که قبلاً در معرض ابتلا بودند الان مجدداً مبتلا می‌شوند، بنابراین تنها راه موجود واکسن است که هنوز واکسن موثر، قطعی و کارا در دسترس نیست و تنها راه موجود استفاده منظم از ماسک و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی است.

وی با بیان اینکه می‌دانیم مردم شرایط سختی دارند و ماه‌ها در رفتن به مسافرت و تفریحات محدود شده اند، ادامه داد: متاسفانه اپیدمی کرونا خشن است و این ویروس مهاجم و ناجوانمردانه عمل می‌کند، بنابراین بهتر است کماکان رعایت کنیم.

 

خبرگزاری دانشجو

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار