به گزارش راهبرد معاصر کارنامه کنکور نفرات برتر تجربی ۹۹ منتشر شد و در این خبر به کارنامه نفرات برتر تمامی رشته ها می پردازیم. برگزاری کنکور 99 به دلیل شیوع کرونا دچار حواشی بسیاری شد. امروز نتایج کنکور 99 و کارنامه کنکور 99 اعلام شد.
آزمون سراسری به منظور رعایت پروتکلهای بهداشتی و حفظ فاصلهگذاری اجتماعی امسال بهجای دو روز در چهار روز برگزار شد. بر این اساس کنکور 99 از صبح چهارشنبه 29 مردادماه با رقابت داوطلبان گروه هنر به تعداد 113 هزار و 732 نفر آغاز شد.
روز پنجشنبه 30 مرداد گروه آزمایشی علوم ریاضی و انسانی با تعداد 155 هزار نفر در گروه ریاضی و 355 هزار و 580 نفر در گروه انسانی، روز جمعه 31 مرداد گروه تجربی به تعداد 594 هزار و 259 نفر و روز شنبه اول شهریور گروه زبان به تعداد 174 هزار و 412 نفر به رقابت پرداختند.
امسال تعداد حوزههای برگزاری آزمون نیز افزایش یافته بود. درحالی که سال گذشته 518 حوزه امتحانی اصلی در کشور وجود داشت؛ امسال در 392 شهر 773 حوزه امتحانی اصلی برگزاری آزمون را شاهد بودیم.
سازمان سنجش بامداد امروز یکشنبه اسامی نفرات برتر هر یک از گروههای آزمایشی پنجگانه علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان آزمون سراسری سال 1399 در سایت خود به نشانی http://www.sanjesh.org منتشر کرد.
براساس این گزارش، سازمان سنجش آموزش کشور امروز اسامی نفرات برتر هر گروه آزمایشی را اعلام کرد که بر این اساس 10 نفر برتر گروههای آزمایشی ریاضی، علوم انسانی و علوم تجربی و 5 نفر برتر گروههای هنر و زبانهای خارجی معرفی شدند.
در گروه آزمایشی علوم ریاضی از میان 10 نفر نخست، سه نفر از تهران و هفت نفر از سایر استانها، در گروه آزمایشی علوم تجربی از میان 10 نفر نخست، یک نفر از تهران و هفت نفر از سایر استانها و در گروه آزمایشی علوم انسانی نیز از میان 10 نفر نخست، یک نفر از تهران و 9 نفر از سایر شهرها هستند.
اسامی نفرات برتر آزمون سراسری سال ۹۹ در ۵ گروه آزمایشی بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی http://www.sanjesh.org منتشر شد.
رتبه اول کنکور انسانی
مهدی محمدی تمر با اشاره به اینکه معمولا ساعات درس خواندنم در طول روز متفاوت بود اظهارداشت: به ویژه در ایامی که مدارس تعطیل شده و فرصت درس خواندن بیشتر بود، به طور میانگین روزی هشت ساعت درس میخواندم.
وی تصریح کرد: اصلیترین و بهترین مشوق و پشتیبان من در این راه خانواده بود و خداوند را شاکرم که صاحب بهترین خانواده هستم و نمی داندم که چگونه باید زحمات آنها را جبران کنم و خوشبختانه خداوند هم کمک کرد و توانستم این موفقیت را کسب کنم.
محمدیتمر در ادامه بیان کرد: من از کتابهای کمک آموزشی در این راه استفاده کرده و در هیچ کلاسی نیز شرکت نکردهام. تنها چیزی که میتوان به هم سن و سال های خود بگویم این است که اول به خدا توکل کرده و بعد به توانایی های خود اعتماد کنند.
رتبه اول کنکور تجربی
سیدامیر سیدشنوا اظهار داشت: از کلاس هفتم در مدرسه تیزهوشان تحصیل میکردم، در ایام مطالعه برای کنکور تفریحاتم را کنار نگذاشتم، سال اولم بود که در کنکور شرکت کردم و برنامهریزی و توکل به خداوند دلیل اصلی موفقیت بنده در کنکور است.
وی افزود: از سال یازدهم شروع به مطالعه کردم، از کتابهای کمک آموزشی استفاده میکردم، اما نیازی به استفاده از کلاس تقویتی نداشتم، چون سطح مدرسهای که در آن تحصیل میکردم خیلی بالا بود و در ایام تعطیلات کرونا معلمان و مربیان آموزشی با من همکاری تنگاتنگی داشتند.
سیدشنوا گفت: من در مدت مطالعه برای کنکور 6 تا 7 ساعت مطالعه در روز داشتم و قبل از کنکور به هیچ عنوان شبکه مجازی استفاده نمیکردم اما روزی یک یا نهایتاً دو ساعت برنامه تلویزیونی مشاهده میکردم.
رتبه 4 کنکور ریاضی
آرمین ثقفیان با اشاره به زمان درس خواندن برای کنکور، اظهار داشت: بعد از پایان کلاس یازدهم درس خواندن را برای کنکور شروع کردم و ابتدا ساعات زیادی را برای درس خواندن اختصاص دادم. این افزایش ساعات درس خواندن باعث شد زودتر درسهای پایه دهم و یازدهم را تمام کنم و باقیمانده زمان را به دوره و تمرین بگذرانم و جاهایی که اشکال داشتم را برطرف کنم.
رتبه 4 رشته ریاضی با بیان اینکه تغییر و تاخیر زمان برگزاری کنکور به علت شرایط کرونا مشکلاتی را رقم زد، گفت: استرس بیشتری به کنکوریها وارد کرد و باعث شد تسلط ما روی دروس کم شود. برای اینکه مطالب کتاب از ذهنمان نرود مجبور بودیم بارها دوره و تمرین کنیم و این کار تکراری شدن و خسته کننده شدن مطالب را به دنبال داشت.
ثقفیان ادامه داد: تاخیر کرونا حوصله بر شده بود و ما منتظر بودیم هر چه زودتر کنکور برگزار شود و از این وضعیت نجات پیدا کنیم.وی با اشاره به گذراندن چند ماه کلاس آموزشی، اظهار داشت: مدتی در کلاسهای ریاضی شرکت کردم تا هم چیزهای بیشتری یاد بگیرم و هم رفع اشکال داشته باشم.
وی با اشاره به رمز موفقیتش در کسب رتبه 4 ریاضی کنکور سراسری، اظهار داشت: اراده و پشتکار در شرایط کرونایی و ادامه آن، عامل موفقیتم بود، چرا که تعدادی از کنکوریها به لحاظ وضعیتی که کرونا رقم زده بود ناامید و خسته شدند و ادامه ندادند.
رتبه اول کنکور زبان
کیان بهادری جوان مستعد و برتر کشور در کنکور سراسری سال 99 در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شمیرانات اظهار داشت: امسال در دو رشته زبان و ریاضی شرکت کرده و موفق به کسب رتبه اول در رشته زبان و رتبه پانزدهم در رشته ریاضی شده ام.
وی بیان داشت: کرونا نتوانست مانع اراده مصمم و تلاش برای موفقیتم باشد. همزمان با آغاز شیوع کرونا در سال گذشته فعالیت و پشتکار من به طور جدی برای ادامه تحصیل آغاز شد.
کیان بهادری در پیامی به آموختگان راه دانش و کنکوری ها افزود: برای موفقیت نباید خود را درگیر حواشی و فعالیت های اطراف نمود و می توان با تمرکز و دقت بیشتر در این مسیر قدم برداشت. موفقیت امروز من مدیون لطف الهی و حمایت های دل گرم کننده خانواده ام می باشد خوشحالی و موفقیتم را به ایران سربلند و مردم سرزمینم تقسیم و تقدیم می دارم.
رتبه 2 کنکور هنر
حانیه منصوری نهجیری اظهار داشت: داوطلبانی که در کنکور هنر شرکت میکنند از همان ابتدا هدف و رشته خاصی را دنبال میکنند. من هم پس از شرکت در نمایشهای تئاتر دبیرستان به این رشته علاقهمند شدم و در سال دوازدهم تصمیم گرفتم به طور اختصاصی در کنکور هنر شرکت کنم.
وی ادامه داد: برای شرکت در کنکور هنر، درس خواندن را از دوازدهم شهریورماه شروع کردم و در هفته اول روزانه تنها یک تا دو ساعت درس میخواندم. پس از آن به ساعات مطالعهام افزودم و تا تعطیلات عید نوروز این میزان به 9 ساعت مطالعه در روز رسید. پس از آن به دلیل امتحانات دیپلم ساعات مطالعهام کمی کاهش یافت تا بتوانم با معدل خوبی این امتحانات را پشت سر بگذارم. رشته اصلی من در دبیرستان ریاضی فیزیک بود و به همین دلیل ناچار بودم کمی از ساعات مطالعهام را کاهش دهم.
نفر دوم کنکور هنر ادامه داد: من در آموزشگاه خاصی ثبت نام نکردم اما در کلاس درک عمومی هنر با تدریس یکی از مدرسان هنرستانهای زیبا شرکت کردم. البته آموزشگاههای کنکور بیشتر دروس رشتههای ریاضی فیزیک، علوم تجربی و انسانی را تدریس میکنند و کمتر به دروس کنکور هنر بها میدهند. همچنین برای آزمون عمومی از کتب کمک آموزشی نیز استفاده کردم.
منصوری پیامی نیز برای داوطلبان کنکور سالهای بعد داشت و اظهار کرد: هیچگاه تمرکز خود را از دست ندهید و نگذارید آمار و ارقامهای نامناسب سبب تشویش ذهنی شما شود. همچنین باید توجه داشته باشید که باید یک سال به طور متناوب درس بخوانید تا در کنکور موفق شوید. بهتر است از ساعات مطالعه کم شروع کرده و با گذشت زمان، این میزان را آرام آرام بالا ببرید تا در روزهای منتهی به کنکور از لحاظ ذهنی خسته نشوید. حتما توجه خود را بر موضوع درس بگذارید و نگذارید موضوعاتی همچون مقایسه منابع درسی و کلاسها و آموزشگاهها تمرکز شما را بههم بریزد.