اطلاعیه شماره ۱ پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسان رسمی ۱۴۰۴ + لینک سایت ماجرای تماس‌های مشکوک با شماره‌های دانشگاه تهران چه بود؟ هشدار پلیس: خودرو‌های رهاشده در خیابان‌های تهران جمع آوری می‌شوند چرا ۱۴ مهر روز تهران نامگذاری شده وزش باد شدید همراه با پدیده گرد و خاک در تهران محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته جاده‌ها اعضای هیئت علمی بازنشسته اجباری دانشگاه فرهنگیان به خدمت بازمی‌گردند چه کسی برنده نوبل ادبیات می‌شود؟ جاده چالوس از ساعاتی بعد یکطرفه می‌شود ظرفیت مدارس کشور در اختیار دانش‌آموزان افغان/ آمارها رو به افزایش است اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه

حاجی میرزایی: سند تحول را اجرایی می‌کنیم

وزیر آموزش و پرورش گفت: ما نمی‌توانیم سند تحول آموزش را یک اولویت بدانیم در کنار سایر اولویت‌ها؛ همه آموزش و پرورش یعنی سند تحول، لذا همه تلاش ما معطوف به آن است که این سند را اجرایی کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 22
کد خبر: ۶۰۰۶۸

محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش امروز (سه‌شنبه یکم مهر) بعد از حضور در کمیسیون آموزش مجلس در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار داشت: موضوع سند تحول بنیادین مهم‌ترین مأموریت آموزش و پرورش است که من در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اعلام کردم که ما نمی‌توانیم بگوییم سند تحول یک برنامه است در کنار سایر برنامه‌ها.

وی افزود: ما نمی‌توانیم سند تحول آموزش را یک اولویت بدانیم در کنار سایر اولویت‌ها؛ همه آموزش و پرورش یعنی سند تحول، لذا همه تلاش ما معطوف به آن است که سند تحول را اجرایی کنیم.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در کمیسیون آموزش مجلس گزارشی را از اقداماتی که از بدو ابلاغ سند تحول در آموزش و پرورش در دوره های مختلف و وزرای مختلف انجام شده ارائه کردیم. ضمن اینکه گزارشی هم در دوره فعلی ارائه کردم.

حاجی‌میرزایی گفت: اعضای کمیسیون آموزش مجلس نقطه‌نظراتی درباره سند تحول آموزش و پرورش داشته و نظرات‌شان را اعلام کردند و ان‌شاءالله ادامه مباحث در جلسات بعد پیگیری خواهیم کرد.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار