فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت

قالیباف:شایسته سالاری در سیستم مدیریتی ما ضعیف و ناقص است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: شایسته سالاری و سیستم مدیریتی ما یا نیست یا ناقص و ضعیف است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 22
کد خبر: ۶۰۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای شامگاه سه شنبه در برنامه روایت حبیب که از شبکه سوم سیما پخش شد در بیان ویژگی‌های شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی  و وجه تمایز این شهید با سایرین، ضمن تبریک هفته دفاع مقدس، اظهار داشت:  همه ما مدیون شهدا و آزادگان و جانبازان و شهدا هستیم. 

وی افزود: بنده و شهید سلیمانی هیچکدام همدیگر را از قبل نمی‌شناختیم و در عملیات فتح المبین چون در چذابه درگیر بودیم جنگ شدید بود و من اولین باز آقای سلیمانی را در فتح المبین دیدم. 

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: ما از عملیات بیت المقدس با هم آشنا شدیم تا همین روزهای آخر. هرچند در دفاع مقدس فاصله جغرافیایی باهم داشتیما اما رتباط بسیار تنگاتنگ برقرار بود اما ارتباط ما به صورت جدی از دوران جبهه شکل گرفت. 

قالیباف در ادامه بیان کرد: دردوران دفاع مقدس شایسته پروری، شایسته سالاری و گزینه سالاری بود، دقیقا همان چیزی که در سیستم مدیریتی ما اکنون یا نیست یا ناقص و ضعیف است. 

وی تصریح کرد: آنجا (دفاع مقدس) افراد در میدان عمل انتخاب می‌شدند، صبح روز عملیات پشت خاکریز انتخاب می‌شدند حتی ممکن بود فرد را نشناسیم اما او را برای مدیریت انتخاب می‌کردیم. 

رییس مجلس شورای بیان کرد: در جبهه فرهنگ بیا و برو متفاوت از جهان بود. صبح عملیات که هوا گرگ و میش بود همه بچه های رزمنده فرمانده لشکر و تک بر همه انجا بودند بدون شک شهید سلیمانی هم همانجا شناخته شد. 

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر