خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

واعظی: شاهد علامت‌های مثبتی از کره جنوبی هستیم / افزایش فوتی‌های کرونا به دلیل اقدامات خلاف دستورالعمل‌ها است

واعظی: شاهد علامت‌های مثبتی از کره جنوبی هستیم / افزایش فوتی‌های کرونا به دلیل اقدامات خلاف دستورالعمل‌ها است رئیس دفتر رئیس جمهور درباره آخرین وضعیت مطالبات مالی ایران از کره جنوبی، گفت: اخیرا شاهد علامت‌های مثبتی از سوی کره جنوبی هستیم منتظریم تا به آنچه گفته‌اند عمل کنند، تا تصمیماتی که گرفته‌ایم را اجرا کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 23
کد خبر: ۶۰۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه دولت و در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت مطالبات مالی ایران از کره جنوبی، اظهار داشت: با مقامات کره‌ای مذاکره کردیم و حتی کار به مقداری تهدید ‌هم انجامید و مقدمات یک سری فعالیت های حقوقی را آغاز کردیم.

 

وی افزود: اخیرا شاهد علامت‌های مثبتی از سوی کره جنوبی هستیم منتظریم تا به آنچه گفته‌اند عمل کنند، تا تصمیماتی که گرفته‌ایم را اجرا کنیم.

 

واعظی در مورد اینکه احتمال اعمال محدودیت‌های جدید برای مقابله با کرونا، اظهار داشت: با توجه به تجربه‌ای که در دو موج اول و دوم کرونا داشتیم، کمیته‌های زیرمجموعه ستاد مقابله با کرونا این مهارت و آمادگی را پیدا کرده اند که سریع عکس‌العمل نشان دهند، ولی در برخی فعالیت‌ها به دقت بیشتری در رعایت دستورالعمل‌ها نیاز دارد و برای برخی فعالیت‌ها در شرایط سخت باید تصمیماتی بگیریم که در گذشته هم همین کار را کردیم.

 

واعظی درباره آخرین وضعیت مقابله با کرونا در کشور، عنوان کرد: در ۳-۴ هفته قبل سفر‌هایی انجام شده و فعالیت‌هایی که خلاف دستورالعمل‌های ابلاغی بود صورت گرفته که در نتیجه آن در یک مقطعی از یک هفته بعد تعداد مبتلایان اضافه شده است و از یک هفته تا ۱۰ روز قبل تعداد بستری‌ها اضافه شده بود و امروز هم تعداد فوتی‌ها در حال افزایش است که نشان می‌دهد همیشه در ارتباط با کرونا از اول به فکر یک ماه بعد باشیم.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور خاطر نشان کرد: در ستاد ملی مبارزه با کرونا وزیر بهداشت و وزیر کشور گزارش دادند و نگران بودند که مبتلایان زیاد شده اند. بنا بر رصد شرایط داریم و اگر لازم باشد برای موارد خاص به صورت مقطعی تصمیم بگیریم، چون سلامت مردم برای ما از همه چیز دیگری مهم‌تر است.

 

وی افزود: فردا جلسه روسای کمیته‌های ستاد مرکزی کرونا و روز شنبه جلسه ستاد کرونا برگزار شده و برای اعمال محدودیت‌ها تصمیم گیری می‌شود.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور تصریح کرد: در ستاد ملی کرونا بار‌ها در این رابطه صحبت کردیم، هفته قبل هم آقای نمکی به عنوان رئیس کمیته سلامت و رحمانی فضلی به عنوان رئیس کمیته اجتماعی، انتظامی و امنیتی از افزایش مبتلایان ابراز نگرانی کرده بودند و تاکید شده که باید مراقبت‌ها افزایش یابد

 

وی درباره شدت شیوع کرونا برای اصناف با بیان اینکه کمیته‌های زیر مجموعه ستاد ملی در تهران و استان‌ها این مهارت را پیدا کرده اند تا در مواجهه با مسائل، سریع عکس العمل نشان بدهند، خاطرنشان کرد: در برخی از فعالیت‌ها باید دستورالعمل با دقت بیشتری عمل شود و درباره برخی دیگر هم باید عملا وقتی که شرایط سخت می‌شود، تصمیماتی را بگیریم که در مراحل قبل هم همین کار را انجام دادیم.

 

واعظی همچنین درباره افتتاح طرح‌های «پویش تدبیر و امید برای جهش تولید» گفت: برای فردا پنجشنبه مجموعه‌ای از طرح‌هایی در حوزه میراث فرهنگی وگردشگری و همچنین طرح‌هایی در وزارت ورزش و جونان با دستور رئیس جمهور افتتاح می‌شود.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: فردا رییس جمهور ساعت ۱۱ با روسای کمیته‌های ستاد ملی کرونا جلسه داشته و روز شنبه هم جلسه ستاد ملی برگزار و در مورد همه این مسائل تصمیم‌گیری می‌شود.

 

واعظی درباره اهمیت سند راهبردی ایران و چین گفت: سند ۲۵ ساله روابط ایران و چین بسیار مهم است، روابط ایران و چین در بخش‌های مختلف سیاسی و اقتصادی گسترش پیدا کرده و تعمیق شده است؛ این سند منجر می‌شود تا بتوانیم به طور هدفمند برای فعالیت دستگاه‌های مختلف کشور در زمینه‌های مختلف برنامه‌ریزی کنیم.

 

رییس دفتر رییس جمهوری افزود: سند ۲۵ ساله هم بر روی روابط ایران و چین و هم در ارتباط مسائل منطقه تاثیر گذار است در دولت و همچنین محافل دیگر در این زمینه گفتگو بحث کردیم و امیدواریم این سند در دولت دوازدهم نهایی به امضا برسد.

 

واعظی گفت: وزیر امور خارجهدر آینده‌ای نزدیک به چین سفر می‌کند و در این سفر به طور حضوری درباره برخی از موضوعات مذاکره می‌کنند. این سفر فرصت مغتنمی است و تیم اقتصادی هم همراه وی هستند که امیدواریم این موضوعات نهایی شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار