ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

نتیجه یک نظرسنجی جدید: بایدن در سطح ملی ۱۰ درصد از ترامپ پیش است

نتیجه یک نظرسنجی جدید: بایدن در سطح ملی ۱۰ درصد از ترامپ پیش است در حالی که کمی بیشتر از پنج هفته تا برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا زمان باقی است، نظرسنجی‌ها از پیشتازی «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات در برابر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور کنونی این کشور حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 24
کد خبر: ۶۰۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  این نظرسنجی که توسط «دانشگاه مارکیت» انجام شده و نتایج آن روز چهارشنبه (به وقت محلی) منتشر شد، نشان می‌دهد بایدن با اختلاف ۱۰ درصدی در سطح ملی و کل ایالت‌های آمریکا از ترامپ پیش است.

 

به نوشته وبگاه «هیل»، بر اساس این تحقیق، بایدن اکنون از حمایت ۵۰ درصدی مردم آمریکا برخوردار بوده و ترامپ نیز با ۴۰ درصد از آرا، پشت سر او قرار دارد.

 

این تحقیق همچنین نظر آمریکایی‌ها درباره عملکرد ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور این کشور را سنجید که ۵۸ درصد به صورت کلی عملکرد وی را رد کرده و ۴۱ درصد از آن حمایت کردند.

 

بر این اساس، فقط ۳۸ درصد از افکار عمومی آمریکا، نحوه مقابله ترامپ با شیوع ویروس «کووید۱۹» را تایید کرده اما از نظر اقتصادی ۵۱ درصد بر عملکرد وی صحه گذاشتند.

 

به نوشته هیل، نظرسنجی دیگری نیز که توسط دانشگاه «کوئینیپیاک» انجام گرفته، بایدن را در فاصله ۱۰ درصدی جلوتر از ترامپ نشان می‌دهد که این رقم نسبت به نظرسنجی همین دانشگاه در ماه قبل تغییری نکرده است.

 

طبق این تحقیق، ۵۲ درصد شرکت‌کنندگان بایدن را برای ریاست‌جمهوری آمریکا و ۴۲ ترامپ را انتخاب می‌کنند.

 

رأی‌‌گیری زودهنگام برای انتخاب رئیس‌جمهور آمریکا در ایالت‌های «مینه‌سوتا»، «ویرجینیا»، «داکوتای جنوبی» و «وایومینیگ» نیز از پنج روز پیش آغاز شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار