استاندار خبر داد: جان باختن یک نفر در ناآرامی‌های اخیر در آذربایجان شرقی برگزاری جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با سه مصوبه فرمانده نیروی دریایی ارتش: حضور ایران در اقیانوس‌ها، پیام‌آور اقتدار و اخلاق اسلامی به جهان است بازداشت ۲۰ هسته تروریستی و آشوبگر در خراسان جنوبی دستگیری ۸ عامل مسلح و متهم به آتش‌زدن مسجد و پایگاه بسیج در اسلامشهر حمله پهپادی به ساختمان سپاه در بندر عباس تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در قصر شیرین + علت و جزئیات اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات

رونمایی از اولین راکت‌ هوا به سطح هدایت پذیر ساخت ایران/ ۳ سلاح دیگر به سوخوهای سپاه افزوده شد

اولین راکت‌ هدایت شونده هوا به سطح ساخت ایران در کنار جنگنده سوخو۲۲ نیروی هوافضای سپاه به نمایش گذاشته شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۸ - ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 27
کد خبر: ۶۰۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر در جریان افتتاح نمایشگاه دائمی محصولات هوافضای سپاه، اولین راکت‌ هدایت شونده هوا به سطح ساخت ایران در کنار جنگنده سوخو22 این نیرو به نمایش گذاشته شد.

راکت‌های 80 میلیمتری «فدک» بر اساس نمونه شرفی S8 (سلاح هواپرتاب برای بالگردها و هواپیماهای شرقی) ساخته شده‌اند.

این خانواده راکت‌ها شامل انواع سرجنگی ضد زره، انفجاری شدید و ترکشی، دودزا، ضد باند پرواز هستند که جدیدترین عضو آن در کنار جنگنده سوخو22 مشاهده شد که داری 4 بالک کنترلی نزدیک به دماغه خود است که بوسیله این بالکها کار اصلاح مسیر و کنترل آن تا لحظه اصابت انجام می شود.

پیش از این، راکت های سطح به سطح در کالیبرهای مختلف به نمونه‌‌های هدایت شونده و نقطه زن تبدیل شده بودند ولی این اولین بار است که راکت های هوا به سطح، هدایت‌پذیر می‌شوند.

انواع راکت‌های فدک، بردی در حدود 2 تا 4 کیلومتر و وزنی در حدود 11 تا 16 کیلوگرم دارند و سرعت پروازی آن هم تا 700 متر بر ثانیه می‌رسد.

به گزارش تسنیم، علاوه بر راکت های فدک، یک بمب جدید (که به نظر هدایت پذیر است) و موشک آذرخش نیز به تسلیحات سوخو22 های سپاه افزوده شده است.

موشک آذرخش پیش از این تنها در بالگردهای رزمی بکار گرفته می شد.

 

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار