شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید

رایزنی تلفنی ظریف با وزیر خارجه آذربایجان

در پی وقوع درگیری ها بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان سید عباس موسوی سفیر جمهوری اسلامی ایران در باکو دقایقی قبل از گفت و‌گوی تلفنی ظریف و همتای آذربایجانی خبر داد. وی در توئیتی در این خصوص نوشت: درپی وقوع درگیری های نظامی تازه بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان، آقایان دکتر محمدجواد ظریف و جیحون بایرام اف وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان دقایقی پیش تلفنی گفتگو و رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 27
کد خبر: ۶۰۷۲۵

 

به گزارش راهبرد معاصر در پی وقوع درگیری ها بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان سید عباس موسوی سفیر جمهوری اسلامی ایران در باکو دقایقی قبل از گفت و‌گوی تلفنی ظریف و همتای آذربایجانی خبر داد.

وی در توئیتی در این خصوص نوشت: درپی وقوع درگیری های نظامی تازه بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان، آقایان دکتر محمدجواد ظریف و جیحون بایرام اف وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان دقایقی پیش تلفنی گفتگو و رایزنی کردند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز پیش از این در توئیتی ضمن اعلام آمادگی برای فراهم کردن گفت و گو بین آذربایجان و ارمنستان خاطرنشان کرد: منطقه هم اکنون نیازمند صلح است.

پیش از این نیز سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه خواستار توقف فوری درگیری ها بین دو کشور شد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار