عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

رایزنی تلفنی ظریف با وزیر خارجه آذربایجان

در پی وقوع درگیری ها بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان سید عباس موسوی سفیر جمهوری اسلامی ایران در باکو دقایقی قبل از گفت و‌گوی تلفنی ظریف و همتای آذربایجانی خبر داد. وی در توئیتی در این خصوص نوشت: درپی وقوع درگیری های نظامی تازه بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان، آقایان دکتر محمدجواد ظریف و جیحون بایرام اف وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان دقایقی پیش تلفنی گفتگو و رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 27
کد خبر: ۶۰۷۲۵

 

به گزارش راهبرد معاصر در پی وقوع درگیری ها بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان سید عباس موسوی سفیر جمهوری اسلامی ایران در باکو دقایقی قبل از گفت و‌گوی تلفنی ظریف و همتای آذربایجانی خبر داد.

وی در توئیتی در این خصوص نوشت: درپی وقوع درگیری های نظامی تازه بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان، آقایان دکتر محمدجواد ظریف و جیحون بایرام اف وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان دقایقی پیش تلفنی گفتگو و رایزنی کردند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز پیش از این در توئیتی ضمن اعلام آمادگی برای فراهم کردن گفت و گو بین آذربایجان و ارمنستان خاطرنشان کرد: منطقه هم اکنون نیازمند صلح است.

پیش از این نیز سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه خواستار توقف فوری درگیری ها بین دو کشور شد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر