قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

قالیباف: بودجه ۱۴۰۰ با نگاه تکمیل طرح‌های نیمه تمام عمرانی بسته شود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بودجه سال ۱۴۰۰ باید با نگاه تکمیل طرح‌های نیمه تمام در کشور بسته شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 28
کد خبر: ۶۰۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امروز در دهمین نشست شورای هماهنگی کمیسیون‌ها و هیئت رئیسه مجلس، با اشاره به وجود ۷۰۰ هزار میلیارد تومان طرح نیمه تمام عمرانی در کشور گفت: مجلس باید قانون جامعی را در این باره تصویب کند که اجازه داده شود در مورد طرح‌های نیمه تمام عمرانی کشور با تقسیم به چند گروه و به صورت موردی تصمیم گیری شود.

 

وی استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام عمرانی را از اولویت‌های بخش مسکن ذکر کرد و افزود: مجلس شورای اسلامی باید یک برنامه زمانی یک ساله تا پایان دولت فعلی و نیز یک برنامه زمانی پنج ساله تهیه کند تا مشخص شود در برنامه هفتم توسعه چه اقداماتی باید در زمینه مسکن و نیز طرح‌های عمرانی صورت گیرد.

 

رئیس مجلس تاکید کرد: بودجه سال ۱۴۰۰ باید با نگاه تکمیل طرح‌های نیمه تمام در کشور بسته شود.

 

قالیباف گفت: برنامه هفتم توسعه باید جلوی تمرکزگرایی در کشور را بگیرد و برخی احکام، به صورت استانی و برخی دیگر ملی شوند و این دو منطبق بر پیشران‌های ما در سطح ملی قرار گیرد.

 

وی همچنین با بیان اینکه تفریغ بودجه شهرداری‌ها حتماً به نظارت نیاز دارد و جایی که باید نظارت کند حتماً مجلس شورای اسلامی است، گفت: باید اجازه دهیم شهرداری‌ها درآمد پایدار داشته باشند.

 

در این نشست رئیس کمیسیون عمران نیز گزارشی از آخرین وضعیت مسکن در کشور و همچنین طرح‌های نیمه تمام را ارائه کرد و روسای سایر کمیسیون‌ها نیز به ارائه پیشنهادهای خود در بخش مسکن پرداختند.

منبع: مهـــر

ارسال نظر