تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا

کسری بودجه 6 ماهه را از محل واگذاری‌ها و فروش اوراق جبران کردیم

کسری بودجه 6 ماهه را از محل واگذاری‌ها و فروش اوراق جبران کردیم وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: با تدابیری که دولت اندیشید در 6 ماه گذشته ما توانستیم کسری تحقق منابع را از محل فروش اوراق و از محل واگذاری‌های سهام شرکت‌ها و دارایی‌های دولتی تقریبا جبران کنیم و مانع شویم که کسری تحقق بودجه موجب فشار بر روی استقراض از سیستم بانکی یا فشار مالیاتی شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 29
کد خبر: ۶۰۸۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرهاد دژپسند در حاشیه جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه وزارت اقتصاد چه اقداماتی انجام داده است برای اینکه دولت برای جبران کسری بودجه مجبور به انتشار اوراق بدهی نشود، گفت: پیش‌بینی می‌شد که در سال جاری درآمد و منابع بودجه دولت در برخی از حوزه‌ها مثل نفت تحقق نیابد، بنابراین سوال اینجاست که در 6 ماه گذشته چگونه دولت توانسته است که این کسری تحقق منابع بودجه را جبران کند، ضمن اینکه بخش خصوصی هم نگران بود که این امر منتهی به فشار مالیاتی نشود و برخی از صاحب‌نظران نیز نگران بودند که این موضوع منتهی به استقراض از بانک مرکزی نشود.

 

وزیر امور اقتصادی و دارایی بیان داشت: من این خبر خوب را می‌دهم که با تدابیری که دولت اندیشید در 6 ماه گذشته ما توانستیم کسری تحقق منابع را از محل فروش اوراق و از محل واگذاری‌های سهام شرکت‌ها و دارایی‌های دولتی تقریبا جبران کنیم و مانع شویم که کسری تحقق بودجه موجب فشار بر روی استقراض از سیستم بانکی یا فشار مالیاتی شود.

 

وی افزود: ما امسال از نظر درآمد ناشی از واگذاری‌ها عملکرد بسیار درخشانی داشتیم و حدود 33 هزار میلیارد تومان در نیمه اول سال واگذاری صورت گرفته و این رقم قابل توجه است و همچنین حدود 90 هزار میلیارد تومان اسناد خزانه و اوراق منتشر شده و سعی کردیم که اگر کسری تحقق داریم این موضوع منتهی به افزایش تورم و نقدینگی و پایه پولی نشود.

 

وی تصریح کرد: حداقل از سال 92 تاکنون که در سازمان برنامه بودم و بعد به وزارت دارایی آمدم هیچگاه دولت از بانک مرکزی استقراض نکرده است و امسال هم در برنامه‌اش نبوده است.

 

دژپسند در ادامه با اشاره به جلسه در روز جاری در مورد اجرایی شدن مصوبه شورای عالی بورس بیان داشت: بانک‌ها اقدام لازم برای بازارگردانی انجام داده‌اند و سازمان تامین اجتماعی و شستا بر اساس دستور وزیر رفاه وارد شده‌اند و بعضی از حقوقی‌ها دیگر نیز کار را انجام داده‌اند و در آستانه انعقاد قرار داد هستند و فکر می‌کنم تا اواسط هفته آینده عملیاتی شود.

 

وی بیان داشت: در مورد ای تی اف ها نیز میزان سهامی که داده می‌شود بیشتر می‌شود و اگر قبلا قرار بود به عنوان مثال 10 سهام داده شود الان 11 سهام داده می‌شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار