وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است

دستور رئیس جمهور برای اصلاح تمام مقرراتی که مانع ایجاد می‏‌کنند

رئیس جمهور دستور اصلاح تمام مقرراتی را که مانع ایجاد می‏ کنند، صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 29
کد خبر: ۶۰۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  حجت الاسلام حسن روحانی امروز سه‌شنبه در یکصد و شصت و نهمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، اظهار داشت: تمام مقرراتی که مانع ایجاد می‏ کنند، باید اصلاح شوند تا سرمایه ‏گذاران به ‏راحتی و در کمترین زمان ممکن موفق به انجام امور مربوط به سرمایه‏ گذاری خود شوند.

 

رئیس جمهور در این جلسه در پی بررسی پیامد‌های تأخیر در تأمین ارز سرمایه‌گذاران خارجی، برداشتن موانع غیرضرور و دست و پاگیر برای سرمایه‏ گذاران خارجی را از جمله تلاش‌های دولت برشمرد و تصریح کرد: با توجه به اهمیت بالای امنیت سرمایه ‏گذاری، دولت برای رفع موانع حقوقی و قانونی امنیت سرمایه‏ گذاری، به همراهی سایر دستگاه‏های ذیربط از جمله مجلس شورای اسلامی نیازمند است.

 

وی استقبال از مشارکت سرمایه‌های ایرانیان خارج از کشور را ضروری خواند و گفت: در شرایط فعلی که تحریم کنندگان از هرگونه فشاری فروگذار نیستند، علاقه هموطنان خارج از کشور به سرمایه گذاری در ایران، فرصت مغتنمی است که باید از آن حمایت کرد و شرایط لازم را برای اعتمادسازی و تامین امنیت سرمایه گذاری فراهم کرد.

 

رئیس جمهور، حس امنیت سرمایه و فراهم نمودن زیرساخت‏های لازم برای سرمایه ‏گذاری و ورود و خروج پول را از جمله مهمترین بخش‌های این اعتمادسازی برشمرد و اظهار داشت: باید با وضع قوانین و مقررات لازم این حس را برای افراد به وجود آورد تا با اطمینان سرمایه ‏شان را وارد اقتصاد کشور کنند و مطمئن باشند که خطری آن را تهدید نمی‏ کند و تضمین کافی برای استفاده از اصل و سود سرمایه وجود دارد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار