زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

استقبال ایران از توافق انصارالله با دولت مستعفی یمن

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از توافق انصارالله با دولت مستعفی یمن در تبادل اسراء استقبال کرد و دو طرف را به اجرای هر چه سریع‌تر این توافق فراخواند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 29
کد خبر: ۶۰۹۵۱

به گزارش راهبرد معاصر سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (سه‌شنبه) با استقبال از توافق انصارالله یمن با دولت مستعفی یمن در تبادل اسراء، دو طرف را به اجرای هر چه سریع‌تر این توافق فراخواند.

سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار داشت:جمهوری اسلامی ایران این توافق را گامی در جهت کمک به حل و فصل مسالمت آمیز بحران کنونی در یمن دانسته و این توافق نشان داد گفت‌وگوهای یمنی - یمنی  تنها راه حل مشکلات کنونی این کشور است.

خطیب زاده در پایان ابراز امیدواری کرد با نتیجه بخش بودن این توافق و‌ تداوم روند آزاد سازی سایر اسرای باقیمانده، زمینه برقراری گفت‌وگوهای سیاسی یمنی - یمنی فراهم و منجر به توقف جنگ و تجاوز  در این کشور شود.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر