اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

واکنش تخت روانچی به ادعاها و اتهامات بی اساس پادشاه عربستان

واکنش تخت روانچی به ادعاها و اتهامات بی اساس پادشاه عربستان نماینده دائم ایران در سازمان ملل در واکنش به ادعاهای بی اساس پادشاه سعودی، عربستان را منبع بی ثباتی در منطقه خواند و گفت: ایدئولوژی وهابی عربستان الهام بخش اصلی داعش و القاعده بوده و این کشور با دلارهای نفتی خود اصلی ترین حامی مالی این گروه ها است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 24
کد خبر: ۶۰۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، در پی ایراد برخی اتهامات توسط پادشاه سعودی به کشورمان در سخنرانی وی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل، مجید تخت روانچی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در این سازمان، اتهامات پادشاه عربستان را بی پایه خواند و آنها را قاطعانه رد کرد.

 

نماینده کشورمان گفت: عربستان با درماندگی تمام تلاش می کند تا با اتهام زدن به دیگران، اذهان را از سابقه تاریک و طولانی خود در حمایت گسترده از تروریسم، اشاعه اعتقادات افراطی، پراکندن تخم نفاق و کینه، اقدامات بی ثبات ساز در منطقه و جنایات خود در تجاوز شش سال گذشته خویش به یمن منحرف سازد.


تخت روانچی افزود: این کاملاً ثابت شده که عربستان به عنوان منبع بی ثباتی در منطقه، اصلی ترین حامی مالی صدام، دیکتاتور عراق، در تجاوز هشت ساله اش به ایران بود که طی آن وی جنایات بیشماری مرتکب شد که یکی از آنها استفاده از سلاح شیمیایی علیه شهرها و شهروندان ایرانی و عراقی بود.


وی ادامه داد: همچنین امروزه دیگر کاملاً آشکار شده است که ایدئولوژی وهابی عربستان الهام بخش اصلی خطرناکترین گروههای ترویستی نظیر داعش و القاعده بوده و این کشور نیز با دلارهای نفتی خود اصلی ترین حامی مالی این گروهها بشمار می رود.
نماینده دائم کشورمان اضافه کرد: یک نمونه بارز دیگر از اقدامات بی ثبات کننده منطقه ای عربستان، کشتار و بیرحمی شش سال اخیر آن در تجاوز به یمن است که نتیجه ای جز کشتار زنان و کودکان و تخریب خانه ها، مساجد، مدارس و بیمارستانها و حتی هدف قرار دادن مراسم های عزا و عروسی در پی نداشته است.


وی گفت این جنایات در مورد کودکان یمنی به اندازه ای بیرحمانه بوده که سازمان ملل عربستان را در صدر فهرست کودک کش های دنیا قرار داد؛ اگرچه بعدها به دلایل کاملاً مشخص غیرحرفه ای، نام این کشور از آن فهرست حذف شد.


روانچی افزود: علیرغم این همه جنایات که عربستان در مغایرت آشکار با حقوق بین الملل مرتکب شده و موجب مسئولیت بین المللی آن است، این کشور، در اقدامی کاملاً غیرانسانی، هنوز هم به استفاده از قحطی به عنوان یک روش جنگی و نیز جلوگیری از ارسال سوخت، غذا و دارو به مردم یمن ادامه می دهد.


سفیر کشورمان در پایان، با اعلام اینکه صلح و امنیت از طریق اتکا به نیروهای خارجی که فقط در پی منافع خود و فروش سلاحهایشان هستند، به دست نمی آید بلکه از طریق گفتگوهای صادقانه با شرکت همه کشورهای منطقه بر اساس احترام متقابل و پایبندی به اصول بنیادین حقوق بین الملل قابل تحقق است، به طرح صلح «امید» جمهوری اسلامی ایران در مورد صلح و ثبات در منطقه خلیج فارس اشاره کرد و از عربستان خواست به چنین درخواستی برای گفتگوهای فراگیر منطقه ای پاسخ مثبت بدهد.

 

به گزارش فارس، «سلمان بن عبدالعزیز»، پادشاه عربستان سعودی در هفتاد و پنجمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، ایران را به اتخاذ سیاست‌های تنش‌زا و مخرب در منطقه غرب آسیا و دخالت در امور کشورهای عربی متهم کرد.

 

او ایران را به مداخله در این کشور عربی متهم کرد و گفت که عربستان سعودی هرگز یمن را در برابر مداخلات ایران تنها نخواهد گذاشت.

 

این ادعاهای بی اساس واکنش «محمد علی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن در صنعاء را با همراه داشت و او در توئیتر نوشت:«ملک سلمان باید بداند که ما فقط با آمریکا می‌جنگیم. آمریکایی که با سلاح‌های خود از عربستان سعودی با ما می‌جنگد. اگر آن( عربستان) با جمهوری اسلامی ایران حساب و کتابی دارد، با خود آن مواجه شود، اگر چنین چیزی را می‌خواهد»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار