هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

سازمان جهانی بهداشت:‌ کرونا را می توان شکست داد

سازمان جهانی بهداشت:‌ کرونا را می توان شکست داد سخنگوی سازمان جهانی بهداشت ضمن ابراز تأسف درباره آمار یک میلیونی قربانیان کرونا در جهان، گفته ویروس کرونا مانند آنفلوانزا نیست و این ویروس را می‌توان شکست داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 29
کد خبر: ۶۰۹۸۲

به گزارش راهبرد معاصر«مارگارتریس»، سخنگوی سازمان جهانی بهداشت روز سه‌شنبه در نشست سازمان ملل در ژنو ضمن ابراز تأسف در مورد آمار بیش از یک میلیونی قربانیان ویروس کرونا در جهان، این آمار را «رویدادی بسیار غمگین» توصیف کرد.

به نوشته خبر‌گزاری رویترز، هریس در ادامه صحبت‌های خود گفت ویروس کرونا مانند آنفلوانزا نیست و این ویروس را می‌توان شکست داد.

وی در این خصوص گفت: «بسیاری از مردم بدون اینکه فرصت گفتن خداحافظی داشته‌ باشند، جان خود را از دست داده‌اند. بسیاری از مردم نیز در تنهایی به کام مرگ کشیده‌ شده‌اند.»

سخنگوی سازمان جهانی بهداشت افزود: «یک مسئله امید‌وار‌کننده درباره ویروس کرونا این است که [این ویروس] شکست‌پذیر است و [مانند] آنفلوانزا نیست.»

بر اساس آماری که رسانه‌های مختلف در جهان ارائه کرده‌اند امروز (سه‌شنبه) تعداد قربانیان ویروس کرونا در سرتاسر جهان هفت رقمی شد و به بیش از ۱ میلیون نفر رسید.

همچنین تعداد مبتلایان به ویروس کرونا همچنین در حال شتاب گرفتن بوده و به بیش از ۳۳ میلیون نفر رسیده است.

سازمان بهداشت جهانی همچنین روز جمعه هشدار داده بود در صورتی که اقدام جمعی صورت نگیرد تعداد قربانیان ویروس کرونا در جهان به ۲ میلیون نفر افزایش خواهد یافت.

 

شفقنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار