تفاوت بین علائم آنفلوانزا و کرونا چیست؟-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

تفاوت بین علائم آنفلوانزا و کرونا چیست؟

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که نوع جدید ویروس کرونا و آنفلوانزا علائم مشابهی دارند، اما برخی از علائم مختص بیماری کرونا هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 12
کد خبر: ۶۶۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر سازمان بهداشت جهانی به بیان توضیحاتی درباره تفاوت ویروس کرونا و آنفلوانزا پرداخت و اعلام کرد: نوع جدید ویروس کرونا (کووید ۱۹) و آنفلوانزا علائم مشابهی دارند، اما ابتلا به ویروس کرونا می‌تواند علاوه بر این باعث از بین رفتن حس چشایی و بویایی و همچنین تنگی نفس و درجه حرارت بیش از ۳۸ درجه شود.

 سازمان بهداشت جهانی ضمن بیان این مطلب اضافه کرد: " کووید ۱۹ و آنفلوانزا علائم مشابهی مانند سرفه، آبریزش بینی، گلودرد، تب و خستگی دارند، اما کووید ۱۹  می‌تواند علائم دیگری مانند از دست دادن حس چشایی و بویایی و  تنگی نفس نیز ایجاد کند. "

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، علائم نوع  شدید کرونا شامل تنگی نفس، کاهش اشتها، درد یا فشار مداوم در قفسه سینه، تب بیش از ۳۸ درجه و گیجی است.

در چه شرایطی انتشار ویروس کرونا به پایان می‌رسد؟

فرد مبتلا به  علائم شدید کرونا باید فوراً تحت مراقبت پزشکی قرار گیرد. افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن، افراد مسن، کودکان زیر پنج سال و زنان باردار حتی  در صورت داشتن علائم خفیف کووید ۱۹ باید به پزشکان مراجعه کنند.

سازمان جهانی بهداشت روز ۱۱ ماه مارس شیوع ویروس جدید کرونا را «همه‌گیر» اعلام کرد. کرونا ویروس در اواخر دسامبر سال گذشته میلادی در شهر ووهان چین شیوع  پیدا کرد. ابتدا مقامات چین از شیوع نوعی از ذات الریه با منشا ناشناخته خبر دادند، اما  دیرتر کارشناسان  به این نتیجه رسیدند که عامل ایجاد کننده آن  یک ویروس جدید از نوع کرونا است. اکنون با گذشت چندین ماه، میزان شیوع این ویروس در چین کاهش یافته، اما این بیماری هولناک به همه کشور‌های دیگر جهان رخنه کرده است. در ایران و دیگر کشور‌ها از مردم خواسته شده است که برای جلوگیری از گسترش شیوع این بیماری از ماسک بهداشتی و دستکش استفاده کرده و فاصله خود با افراد دیگر را حفظ کرده و بیشتر از  ۱.۵ تا دو متر به آن‌ها نزدیک نشوند.

دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط تا حدود ۱۴ روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر می‌شود. از علائم ابتلا به کرونا مواردی مانند تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی و سر درد است که در برخی موارد ممکن است  باعث بروز علائم گوارشی مانند تهوع و اسهال ‌شوند.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار