تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

تبدیل وضعیت ۷۳ هزار نیرو در آموزش و پرورش

تبدیل وضعیت ۷۳ هزار نیرو در آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش گفت: مجوز تبدیل وضعیت ۷۳ هزار نیروی انسانی در آموزش و پرورش گرفته شده که این امر طی ۱۰ سال اخیر بی سابقه است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 29
کد خبر: ۶۰۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر آقای حاجی میرزایی که امروز برای پاسخ به سوال نمایندگان کمیسیون اجتماعی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های حق التدریسی و خرید خدمت آمده بود افزود: ما در آموزش و پرورش گام‌های بلندی برای بهبود وضعیت نیروی انسانی برداشته ایم و امسال نسبت به سال‌های گذشته این حرکت بی سابقه بوده است.
وی با اشاره به این که قدم‌های بسیار بزرگی در جهت افزایش حقوق معلمان صورت گرفته است گفت: معتقد نیستم که حقوق فرهنگیان خیلی زیاد شده، اما فاصله‌ها با حقوق سایر کارکنان دولت کاهش یافته است.
وزیر آموزش و پرورش همچنین در خصوص انتظارات از این وزارتخانه برای استخدام نیرو‌ها افزود: ما در چارچوب محدوده‌ای که قانون برای استخدام تعیین کرده است، حرکت می‌کنیم و متعهد به آن هستیم و طبق برنامه نیرو‌ها در این وزارتخانه تبدیل وضعیت می‌شوند.

 

خبرگزاری صدا و سیما

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار