لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم
سرلشکر جعفری

فعالیت‌های محرومیت‌زدایی سپاه براساس انتظارات رهبر معظم انقلاب است

فرمانده کل سپاه گفت: فعالیت‌هایی که توسط سپاه در راستای خدمت به مردم و محرومیت‌زدایی انجام شده بر‌اساس انتظارات مقام معظم رهبری از سپاه و بسیج است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 06
کد خبر: ۶۱۱۰
به گزارش  راهبرد معاصر ، سرلشکر محمدعلی جعفری ظهر امروز در مراسم بهره‌برداری از 1371 طرح محرومیت‌زدایی استان فارس که همراه با اهداء یک‌هزار جهیزیه به نوعروسان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی برگزار شد، اظهار داشت: در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شاهد گزارش‌های مختلف از پیشرفت‌های نظام اسلامی هستیم اما نکته مهم که به طور دقیق بررسی نمی‌شود کاهش جمعیت زیر خط فقر در ایران اسلامی است.

وی بیان کرد: قبل از انقلاب درصد مردمی که زیر خط فقر بودند، 46 درصد بود ولی امروز به 10 درصد رسیده و این نشان از کاهش 36 درصدی جمعیت زیر خط فقر را دارد و  این آمار بسیار قابل توجه است.

  
فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: کمتر از این آمار گفته و تببین می‌شود، در حالی که موضوع مهمی در کشور اتفاق افتاده است. به‌طور تقریبی قبل از انقلاب نیمی از جمعیت ما زیر خط فقر بوده اما امروز با توجه به رشد نزدیک 2.5 تا 3 برابری جمعیت کشورمان به 10 درصد رسیده است.

سرلشکر جعفری با تاکید براینکه رشد و پیشرفت در ایران پس از انقلاب شتاب گرفته و امیدواریم در سال‌های آینده آثار و پیامدهای مثبت‌تری را شاهد باشیم، بیان کرد: در چند سال اخیر بر اثر فشارهای اقتصادی و تحریم شاهد مشکلات زیادی در کشور بودیم و دشمنان برای از پای درآوردن مقاومت ملت هزینه‌های زیادی را صرف کردند و امروز محور اقتصادی را مورد هدف قرار دادند.

‌وی در ادامه سخنانش به بهره‌برداری از طرح‌های سپاه اشاره کرد و گفت: سپاه پاسداران وظیفه خود می‌داند که با مردم‌داری، مردم‌یاری و با مردم‌بودن ویژگی سازمانی خود را حفظ کند و در کنار آمادگی‌های دفاعی و امنیتی؛ خدمت به مردم را در برنامه داشته باشد. فعالیت‌هایی که تاکنون توسط سپاه در راستای خدمت به مردم و محرومیت‌زدایی انجام شده بر‌اساس انتظاراتی است که مقام معظم رهبری از سپاه و بسیج دارند.

فرمانده کل سپاه پاسداران با تاکید بر‌اینکه محور اصلی تلاش سپاه و بسیج جلب رضایت مردم در عرصه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و دفاعی است، افزود: امروز در عرصه‌های سازندگی و محرومیت‌زدایی به دستور مستقیم رهبر معظم انقلاب، در سپاه و بسیج حرکت‌های بسیار خوبی آغاز شده و این مهم با جدیت ادامه می‌یابد.

سرلشکر جعفری تصریح کرد: طرح‌های اعتلای بسیج و اقداماتی که در مورد پروژه‌های عمرانی، اقتصاد مقاومتی، کمک به توسعه و افزایش امنیت، ازدواج آسان و کمک به تامین جهیزیه صورت می‌گیرد، همه با محوریت خدمت به مردم است.

وی به اجرای طرح‌های مختلف عمرانی و خدماتی توسط سپاه فجر فارس اشاره کرد و گفت: فارس از استان‌های موفق در انجام این برنامه‌هاست و تاکنون نیز پیش‌بینی و جذب سرمایه مناسبی داخل استان انجام شده است.

فرمانده کل سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: امیدواریم استان فارس سهم بیشتری از 40 هزار پروژه‌ای که در آستانه چهلمین پیروزی انقلاب اسلامی در نظر گرفته شده به خود اختصاص دهد و شاهد جذب منابع استانی باشیم. با اعلام آمادگی که استاندار فارس داشته امیدواریم سپاه پروژه‌های عمرانی تاثیرگذار در مناطق محروم روستایی را انجام دهد‌.

وی گفت: هماهنگی نهادهای حاکمیتی و دستگاه‌های مختلف اجرایی و دولتی از جمله کمیته امداد و بهزیستی در طرح‌های سپاه هم‌افزایی موثری را به‌دنبال دارد و معتقدیم هرچه این خدمات بیشتر باشد، بهتر و دقیق‌تر به مردم ارائه می‌شود.
ارسال نظر
آخرین اخبار