قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

هشدار؛ سودجویان پس از گوشت قرمز به‌سراغ برنج رفتند

یک عضو هیئت‌مدیره انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان نسبت به تقلای سودجویان در بازار برنج هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 06
کد خبر: ۶۱۱۷
به گزارش راهبرد معاصر ، محمد محمدی عضو هیئت‌مدیره انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان، اظهار کرد: ماه‌ها از آشفتگی بازار گوشت و ناتوانی دولت در تنظیم بازار و سروسامان دادن به وضعیت این کالای اساسی می‌گذرد و همین موضوع، مسئولان قضایی را وادار کرد برای کمک به دولت وارد میدان شوند البته مشکلات اقتصادی راه‌حل اقتصادی دارد اگر مشکلات و راه‌حلها را نشناسیم بازار دچار هرج‌ومرج و سوءاستفاده می‌شود.

وی ادامه داد: وقتی سیستم ناکارآمد و مدیران ناکارآمدتر باشند وضعیت بازار نابسامان می‌شود که شاهد آن هستیم؛ برای نمونه خروج دام از کشور هنوز به‌صورت قطعی کنترل و تعیین‌تکلیف نشده است.

محمدی با اعلام هشدار درباره اینکه عدم اتخاذ تصمیم قاطع، واحد و فوری درباره مدیریت کالاهای اساسی ممکن است وضعیت نامناسب گوشت قرمز را به سایر کالاها تسری دهد، گفت: در روزهای اخیر برخی اخبار از استان‌های شمالی واصل شده است مبنی بر اینکه برخی دلالان داخلی و خارجی با مراجعه به کشاورزان اقدام به پیش‌خرید برنج با قیمت‌های بالا کرده‌اند که این اقدام می‌تواند بازار برنج را تحت تأثیر جدی قرار دهد.

وی تأکید کرد: وقتی مدیریت کشور توان مدیریت در شرایط عادی را هم ندارند خطاست اگر برای بهبود وضعیت به آنها امیدوار باشیم. با توجه به موارد مذکور و ناتوانی مدیران، در شرایط فعلی باید به سهمیه‌بندی کالاهای اساسی، قیمتگذاری و نظارت توجه جدی شود.

تسنیم

ارسال نظر