جزییات وام سفر+ مبلغ وام گردشگری و مشمولین-راهبرد معاصر

جزییات وام سفر+ مبلغ وام گردشگری و مشمولین

اخیرا خبر پرداخت وام قرض‌الحسنه ۲۰ میلیونی برای سفر آن هم با نرخ سود چهار درصد اعلام شد که این تسهیلات به نظر متفاوت از وام سفر بانک گردشگری به نظر می‌رسد. چرا که در خبر اخیر بانک عامل بانک ملت اعلام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 02
کد خبر: ۶۱۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  تعداد جانباختگان روزانه ناشی از بیماری کرونا مجددا از مرز 200 نفر بیشتر شده و شخص اول اجرایی کشور یعنی رئیس جمهور بارها تهدید کرده که برای رعایت دستورالعمل‌های مرتبط با مقابله با کرونا شاید از برخوردهای قضایی کمک گرفته شود. با این حال اخیرا خبر وام قرض‌الحسنه 20 میلیون تومانی وزارت گردشگری با عاملیت بانک ملت اعلام شد.

 

طبق اعلام خبرگزاری‌ها، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای اجرای طرح «سفرکارت» با یکی از بانک‌ها تفاهم کرد؛ طرحی که درواقع یک وام قرض‌الحسنه به ارزش ۲۰ میلیون تومان با نرخ سود چهاردرصد است و بعد از یک ماه تنفس باید برگردانده شود.

 

آن طور که ایسنا روایت کرده، حسین اربابی ـ مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ـ به عنوان مجری این طرح گفت که «سفرکارت» به نوعی وام قرض‌الحسنه محسوب می‌شود که دارندگان آن می‌توانند ظرف ۱۵۰ روز (پنج ماه) تا سقف ۲۰ میلیون تومان از مزایایِ سفرکارت و امکانات تأسیسات رسمی گردشگری که تمام پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند، بهره‌مند شوند و با یک ماه تنفس، در ۱۸ ماه نسبت به بازپرداخت آن اقدام کنند.

 

علی‌اصغر مونسان ـ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ پس از آن‌که تفاهم‌نامه را با بانک امضا کرد، نرخ پایین سود را مزیت سفرکارت دانست و ابراز امیدواری کرد که این طرح سبب رونق صنعت گردشگری به‌ویژه در شرایط کنونی کشور شود و ادامه داد: اقشار مختلفی می‌توانند از فواید این سفرکارت بهره‌مند شوند. زنجیره گردشگری وسیع است، بخش عمده‌ای از فروش صنوف مختلف روستایی و شهری، سیستم حمل و نقل هوایی، ریلی، جاده‌ای و حتی درون‌شهری را در برمی‌گیرد. این طرح یک اتفاق بسیار مهم برای رونق بخش بزرگی از اقتصاد کشور خواهد بود.

 

محمد بیگدلی، مدیرعامل بانک عامل سفرکارت نیز پس از امضای این تفاهم‌نامه گفت: نرخ تسهیلات سفرکارت چهاددرصد است که در واقع نرخ تسهیلات قرض‌الحسنه محسوب می‌شود و بانک با هدف حمایت از مشاغل آسیب‌دیده در کرونا به‌ویژه گردشگری این طرح را به اجرا می‌گذارد.

 

از آنجایی که بیگدلی مدیر عامل بانک ملت است به نظر می‌رسد این طرح مجزا از وام سفر بانک گردشگری است.

 

جزییات وام گردشگری بانک گردشگری

اما بانک گردشگری طبق اعلام پیشین خود اگر همچنان این تسهیلات را پرداخت کند، چه ویژگی‌هایی را مدنظر قرار داده است؟

 

گردش کارت اعتباری بانک گردشگری چیست و چه کاربردی دارد؟ طبق اعلام این بانک، این کارت، یک کارت اعتباری (Credit Card) ویژه خرید خدمات سفر است که دارنده آن می تواند به پشتوانه اعتبار آن از مراکز تأمین کننده خدمات سفر معتبر همچون آژانس ها و دفاتر خدمات مسافرتی، هتل‌ها، مراکز اقامتی و تفریحی و گردشگری که با بانک گردشگری قرارداد همکاری دارند، خدمات سفر را خریداری کرده و اعتبار مصرف شده در کارت را در مدت زمان معین و به صورت اقساط به بانک پرداخت کند. از مهمترین خدمات قابل خرید از طریق گردش کارت اعتباری بانک گردشگری می‌توان به بلیط هواپیما، هتل، پکیج تور و خدمات تفریحی و گردشگری اشاره کرد.

 

تسهیلات پشتوانه این کارت در قالب عقد مرابحه و با نرخ مصوب بانک مرکزی و مدت بازپرداخت تسهیلات 12 تا 36 ماه متناسب با توان مالی متقاضی و اعتبارسنجی بانک است.

 

طبق ادعای این بانک، گردش کارت اعتباری برای افراد کثیرالسفر، خانواده‌ها و پوشش بخشی از خدمات رفاهی کارکنان شرکت‌های دولتی و خصوصی برای مصرف در یک دوره یک ساله مناسب است. این بانک مدعی است که محدودیت در مرجع معرفی کننده مشتریان وجود نداشته و مشتری به هر یک از شیوه‌های زیر امکان مراجعه به بانک و اخذ تسهیلات مذکور را با رعایت شرایط و ضوابط مقرر دارد:


ـ مشتریان جدید یا مشتریان کنونی بانک گردشگری
ـ مشتریان معرفی شده توسط آژانس ها و دفاتر خدمات مسافرتی، هتل ها، مراکز اقامتی و تفریحی و گردشگری
ـ شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی، نیمه دولتی و خصوصی که تمایل به توسعه امور رفاهی برای کارکنان خود در بخش گردشگری دارند.

منبع: تجارت نیوز

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده