دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

ترافیک سنگین در ورودی های تهران

معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان تهران ترافیک در اغلب محورهای مواصلاتی در ورودی‌های تهران را سنگین اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۷ - ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 02
کد خبر: ۶۱۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر عادل مصدقی در خصوص آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی استان تهران اظهار داشت: در حال حاضر تردد در برخی مقاطع محورهای منتهی به تهران همچون هراز، فیروزکوه، آزادراه کرج- تهران و آزادراه قم- تهران در مسیرهای به سمت تهران به صورت سنگین در جریان است.

وی تصریح کرد: ترافیک در محور قدیم جاجرود و نیز آزادراه پردیس تهران حدفاصل عوارضی و در محور شهریار - تهران در برخی از مقاطع نیمه سنگین است.

معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان تهران ترافیک در محورهای کن- تهران و لواسان- تهران را نیمه سنگین اعلام کرد.

وی اضافه کرد: در محور تلو تردد به سوی تهران سنگین است.

مصدقی با بیان اینکه محورهای ورامین- تهران و پاکدشت- تهران دارای تردد نیمه سنگین به سوی تهران هستند، خاطرنشان کرد: در این محورها هرچه به سوی تهران نزدیک می‌شویم، بر حجم ترافیک افزوده می‌شود.

کلمات کلیدی: ترافیک
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار