۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟

آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده های کشور

آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده های کشور مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: محور چالوس در مسیر جنوب به شمال حدفاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه ترافیک سنگین را شاهد هستیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 07
کد خبر: ۳۰۵۲۵۲

به گزارش راهبردمعاصر، ایمان محرابی‌نیا با اشاره به آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی اظهار کرد: در حال حاضر ترافیک سنگین در آزادراه قم-تهران محدوده پالایشگاه گزارش شده است.

وی افزود: در محورهای شمالی نیز وضعیت ترافیکی نیمه‌سنگین تا سنگین حاکم است؛ به طوری که محور هراز در مسیر رفت و برگشت محدوده‌های آب اسک و سه‌راهی چالو دارای ترافیک نیمه‌سنگین و محور چالوس در مسیر جنوب به شمال حدفاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه و در مسیر شمال به جنوب محدوده‌های ولی‌آباد، هریجان و سیاه‌بیشه با ترافیک سنگین مواجه است.

محرابی‌نیا همچنین از ترافیک سنگین در محور فیروزکوه (رفت و برگشت محدوده گیلاوند) و آزادراه تهران-کرج-قزوین حدفاصل گمرده تا استاندارد خبر داد و گفت: تردد در محور قدیم تهران-بومهن، آزادراه تهران-پردیس، آزادراه تهران-شمال و آزادراه قزوین-رشت در حال حاضر روان است.
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور در خصوص وضعیت جوی اعلام کرد: بارش پراکنده باران در ارتفاعات محورهای چالوس، هراز و فیروزکوه گزارش شده است. همچنین بارش باران در برخی از محورهای استان‌های مازندران، گلستان و خراسان شمالی ادامه دارد.

محرابی‌نیا درباره محورهای مسدود شریانی و غیرشریانی توضیح داد: محور کمربندی شرقی شهر کرمانشاه در مسیر رفت و برگشت مسدود است و تردد از کمربندی غربی این شهر انجام می‌شود. همچنین محورهای غیرشریانی پونل-خلخال و پاتاوه-دهدشت نیز مسدود است./باشگاه خبرنگاران

کلمات کلیدی: ترافیک
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار