وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

اسامی ۴۶ مقام آمریکایی تحت تعقیب دادستانی تهران

اسامی ۴۶ مقام آمریکایی تحت تعقیب دادستانی تهران دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: اسامی ۴۶ شخصیت حقیقی و حقوقی آمریکایی که به نوعی در تحریم‌های ظالمانه علیه ایران دخیل بوده‌اند، برای تعقیب قضایی به دادستانی تهران ارسال شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 05
کد خبر: ۶۱۷۷۰

علی باقری‌کنی، معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر در حاشیه بازدید از بیمارستان کودکان مفید از اعلام اسامی  46 مقام آمریکایی به دادستانی تهران برای تعقیب قضایی خبر داد.

وی با اشاره به اقدامات جنایتکارانه دولت آمریکا در تحریم دارویی گفت: این دشمنان در این عرصه از هیچ تلاشی فروگذار نکردند. کودکان نیازمند یمنی که به دارو نیاز دارند، فریادشان خطاب به کشور‌های اروپایی و آمریکایی این است که جنایت بس است؛ دستگاه قضا خود را مقابل این جنایت‌ها مسئول می‌داند و نباید اجازه دهیم که اقدامات آنها بدون هزینه باشد.

دبیر ستاد حقوق بشر ادامه داد: ما با تمام ابزار‌های قانونی و حقوقی که در عرصه داخلی و بین‌المللی وجود دارد با عزمی جدی برای مقابله با این جنایت‌ها ایستادهایم و امروز اعلام می‌کنم که اسامی 46 شخصیت حقیقی و حقوقی آمریکایی که به نوعی دخیل در تحریم‌های ظالمانه و ضدانسانی علیه ملت ایران بودند در اختیار دادستان تهران است.

باقری‌کنی تصریح کرد: طبق قانونی که در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفته و بر اساس مواد قانونی مقابله با اقدامات تروریستی اسامی این افراد به دادستان تهران اعلام می‌شود تا آنها را تحت عبرت و تعقیب قضایی قرار دهد.

فهرست مقامات آمریکایی که از این به بعد تحت تعقیب قضایی دادستان یتهران قرار دارند، به شرح تصویر زیر است:

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار