پیش بینی بازار بورس فردا
یک کارشناس بازار سرمایه پیشبینی کرد این بازار روز سهشنبه مورخ ۱۵ مهر مثبت است. 
به گزارش راهبرد معاصر مجتبی شهبازی کارشناس بازار سرمایه درباره پیشبینی خود از شرایط بازار سرمایه روز سهشنبه -۱۵ مهر- گفت: بازار این روزها نوسانی است، یک روز بازار مثبت و روز دیگر منفی است.
وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه با وجود عوامل ثابت تاثیرگذار بر بازار چرا بازار چند هفتهای روزهای شنبه و چهارشنبه مثبت میَشود و در سایر روزها منفی این طور پاسخ داد: به روزها نباید توجه کرد، بعد از یک دوره از رشد بازار برای اینکه به ثبات برسد، ریزشها طبیعی است. تا زمانی هم که بازار به به ثبات برسد و اصلاح آن تمام شود، نوسان طبیعی است. این روزها هم نوسان طبیعی تر است.
شهبازی تاکید کرد: هنوز علایم ثبات در بازار دیده نمیَشود. هرچند حقوقیها وارد بازار شدند اما هنوز حقیقیها در بازار فعالند.
وی گفت: اگر حقیقیها سهمَشان در بازار بیشتر شود، بازار به سمت ثبات حرکت میکند.
این کارشناس بازار سرمایه در پایان اظهار کرد: نرخ دلار و انتخابات آمریکا بر شرایط بازار تاثیرگذار است.
شهبازی درباره پیشبینی خود از شرایط بازار فردا گفت: روز سهشنبه -۱۵ مهر- بازار مثبت است.
صدای بورس