رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

تروریسم زیر پوسته دموکراسی

رسانه‌های رژیم صهیونیستی به طور ناگهانی از حذف فهرست ائتلاف عربی- که شامل نمایندگان فلسطینی‌های ساکن سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ است- در انتخابات پارلمانی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 07
کد خبر: ۶۱۸۳

به گزارش راهبرد معاصر ، رسانه های رژیم صهیونیستی بامداد پنج شنبه اعلام کردند کمیته مرکزی انتخابات کِنِسِت بیست و یکم، فهرست متحد عربی را – که شامل ائتلافی از نامزدهای فلسطینیان ساکن سرزمین های اشغالی است- از انتخابات حذف کرده است. این رسانه ها اعلام کردند این تصمیم در پی ارائه درخواستی با موضوع حذف فهرست مشترک عربی از سوی احزاب «لیکود»، «یسرائیل بیتینیو» و «عوتسماه یهودیت» به کمیته مرکزی انتخابات اتخاذ شد.

 

رسانه های صهیونیستی اعلام کردند پس از رأی گیری در کمیته مرکزی انتخابات کِنِسِت رژیم صهیونیستی در خصوص این درخواست، با 17 رأی موافق و 10 رأی مخالف، حزب متحد عربی از انتخابات کِنِسِت بیست و یکم حذف شد.

 

در درخواستی که از سوی احزاب نامبرده فوق به کمیته مرکزی انتخابات ارسال شد این احزاب مدعی شده اند که حزب مشترک عربی خواهان از بین رفتن اسرائیل به عنوان یک دولت یهودی هستند، دست یاری به سمت گروه های [مقاومت] فلسطینی و حزب الله دراز کرده اند و حامیان این احزاب «تروریسم» را ترویج می کنند.

 

گفتنی است فهرست مشترک عربی، ائتلافی متشکل از نمایندگان فلسطینی ساکن در سرزمین های اشغالی 1948 است که در سال 2015 (انتخابات کنست 20) به وجود آمد تا تمام نامزدهای فلسطینی های ساکن سرزمین های اشغالی سال 1948 را در یک فهرست جمع کند و در همان انتخابات، 12 کرسی را از آن خود کرده بود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار