سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟

بایدن: نباید به ترامپ می‌گفتم «دلقک»

بایدن: نباید به ترامپ می‌گفتم «دلقک» نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حدود یک هفته پس از اولین مناظره با دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در «کلیولند» اعلام کرد که او نباید در مناظره ترامپ را «دلقک» خطاب می‌کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 06
کد خبر: ۶۱۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جو بایدن» رقیب دموکرات رئیس‌جمهور آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر (۱۳ آبان) از اینکه در جریان مناظره اول نامزد‌های ریاست جمهوری ترامپ را دلقک خطاب کرد، ابراز تاسف کرد.

 

در حالی که انتقاد‌ها از اولین مناظره بین نامزد‌های جمهوری‌خواه و دموکرات انتخابات ریاست جمهوری همچنان در آمریکا ادامه دارد و حتی این انتقاد‌ها بین‌المللی شده است، نامزد حزب دموکرات درباره سخنان تندش علیه دونالد ترامپ اظهارنظر کرد.

 

به گزارش پایگاه «هیل»، جو بایدن در یک نشست مطبوعاتی به میزبانی «ان‌بی‌سی نیوز» از اینکه در مناظره اولش با رئیس‌جمهور آمریکا او را دلقک خطاب کرد، ابراز تاسف کرد.

 

در جریان مناظره نهم مهرماه نامزد‌های ریاست جمهوری آمریکا، بایدن حداقل دو بار در رد سخنان و ادعا‌های ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور را «دلقک» خطاب کرد.

 

او در بخشی از این مناظره گفته بود: «خیلی سخت است چیزی را به این دلقک حالی کنی.»

 

نامزد حزب دموکرات در بخش دیگری از مناظره هم درباره ترامپ گفته بود: «همه می‌دانند او دروغگو است. مردم، آیا شما می‌دانید این دلقک دارد چه می‌گوید؟ او هیچ برنامه‌ای برای سلامت ندارد».

 

بایدن با گذشت ۶ روز از این مناظره، از اینکه رئیس‌جمهور آمریکا را دلقک خطاب کرد ابراز تاسف کرد و گفت: «من باید می‌گفتم که اقداماتش دلقک‌وار است نه اینکه او را دلقک بخوانم».

 

رقیب دموکرات ترامپ البته تاکید کرد که تعامل محترمانه با او در جریان مناظره ۹۰ دقیقه‌ای نهم مهرماه در کلیولند «بسیار سخت» بود.

 

معاون رئیس‌جمهور آمریکا از سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۷ گفت: «خیلی سخت بود، من نمی‌خواستم با مشارکت در یک مسابقه فریادزنی با او، بیش از پیش شان فرایند مناظره را از بین ببرم».

 

او با تاکید بر وارد بودن انتقاد‌ها درباره مناظره اول او و ترامپ به دلیل اظهارات تند دو طرف و همچنین قطع مکرر صحبت‌هایش توسط رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «بگذارید با شما خیلی رو راست باشم. به نظر من برای ملت که شاهد لاف زنی‌ها و رفتار‌های قلدرمابانه او بود، خجالت آور بود»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار