سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

ادعا آمریکا درباره دخالت ایران در انتخابات این کشور

دولت دونالد ترامپ در گزارشی جدید سه کشور ایران، روسیه و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا متهم کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۳ - ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 06
کد خبر: ۶۱۹۶۱

به گزارش راهبرد معاصر وزارت امنیت داخلی آمریکا در گزارشی جدید که امروز منتشر شده بار دیگر ایران، روسیه و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا متهم کرده است.

وزارت امنیت داخلی آمریکا در این گزارش که در آن ارزیابی این وزارتخانه  از تهدیدهای داخلی پیش روی آمریکا ارائه شده ادعا شده برخی «دولت‌-ملت‌ها به تلاش برای تضعیف انتخابات آمریکا ادامه خواهند داد.»

در این گزارش آمده است: «دولت-ملت‌هایی مانند چین روسیه و ایران تلاش خواهند کرد از توانمندی‌های سایبری یا نفوذ خارجی، برای ایجاد اخلال در زیرساخت‌های مربوط به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، تشدید تنش‌های اجتماعی و نژادی، تضعیف اعتماد به مقام‌های آمریکا و انتقاد از مقام‌های منتخب ما استفاده کنند.»

وزارت امنیت داخلی آمریکا گفته لازم است آمریکایی‌ها این تهدیدها را درک کرده و خودشان را به اطلاعات مورد نیاز برای جلوگیری از «افتادن به دام آنها» مجهز کنند.

این گزارش در شرایطی منتشر شده که حدود دو ماه پیش یک نهاد رسمی آمریکا  در بیانیه‌ای رسماً ایران، روسیه و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور متهم کرده بود.

در بیانیه‌ای که «ویلیام ایوانیا»، مدیر «مرکز ملی امنیت و ضداطلاعات»، از نهادهای زیرمجموعه «مدیر اطلاعات ملی» آمریکا منتشر کرده آمده بود: «کشورهای خارجی از تدابیر اثرگذار در رسانه‌های اجتماعی و سنتی برای اثرگذاری بر دیدگاه‌ها و ترجیحات رأی‌دهندگان آمریکایی، ایجاد تغییر در سیاست‌های آمریکا، دامن زدن به تفرقه‌ها و تضعیف اعتماد به روند دموکراتیک ما استفاده می‌کنند.»

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: «در حال حاضر، نگرانی ما در وهله اول از چین، روسیه و ایران است- اگرچه بقیه دولت‌‌ها و بازیگران غیردولتی هم می‌توانند به روند انتخاباتی ما ضربه بزنند.»

با این حال، بسیاری از نماینده‌های کنگره آمریکا تلاش دستگاه‌های اطلاعاتی دولت این کشور برای اشاره به نام چین و ایران در کنار روسیه برای دخالت در انتخابات آمریکا را رد کرده‌اند.

قانونگذاران آمریکایی می‌گویند اشاره به نام‌های چین و ایران احتمالاً برای کمرنگ کردن نقش احتمالی روسیه در انتخابات آمریکا صورت گرفته است. دولت «دونالد ترامپ» از مدت‌ها پیش به تلاش برای تضعیف دستگاه‌های اطلاعاتی و سیاسی کردن اطلاعات متهم شده است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار