انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

ادعا آمریکا درباره دخالت ایران در انتخابات این کشور

دولت دونالد ترامپ در گزارشی جدید سه کشور ایران، روسیه و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا متهم کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۳ - ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 06
کد خبر: ۶۱۹۶۱

به گزارش راهبرد معاصر وزارت امنیت داخلی آمریکا در گزارشی جدید که امروز منتشر شده بار دیگر ایران، روسیه و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا متهم کرده است.

وزارت امنیت داخلی آمریکا در این گزارش که در آن ارزیابی این وزارتخانه  از تهدیدهای داخلی پیش روی آمریکا ارائه شده ادعا شده برخی «دولت‌-ملت‌ها به تلاش برای تضعیف انتخابات آمریکا ادامه خواهند داد.»

در این گزارش آمده است: «دولت-ملت‌هایی مانند چین روسیه و ایران تلاش خواهند کرد از توانمندی‌های سایبری یا نفوذ خارجی، برای ایجاد اخلال در زیرساخت‌های مربوط به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، تشدید تنش‌های اجتماعی و نژادی، تضعیف اعتماد به مقام‌های آمریکا و انتقاد از مقام‌های منتخب ما استفاده کنند.»

وزارت امنیت داخلی آمریکا گفته لازم است آمریکایی‌ها این تهدیدها را درک کرده و خودشان را به اطلاعات مورد نیاز برای جلوگیری از «افتادن به دام آنها» مجهز کنند.

این گزارش در شرایطی منتشر شده که حدود دو ماه پیش یک نهاد رسمی آمریکا  در بیانیه‌ای رسماً ایران، روسیه و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور متهم کرده بود.

در بیانیه‌ای که «ویلیام ایوانیا»، مدیر «مرکز ملی امنیت و ضداطلاعات»، از نهادهای زیرمجموعه «مدیر اطلاعات ملی» آمریکا منتشر کرده آمده بود: «کشورهای خارجی از تدابیر اثرگذار در رسانه‌های اجتماعی و سنتی برای اثرگذاری بر دیدگاه‌ها و ترجیحات رأی‌دهندگان آمریکایی، ایجاد تغییر در سیاست‌های آمریکا، دامن زدن به تفرقه‌ها و تضعیف اعتماد به روند دموکراتیک ما استفاده می‌کنند.»

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: «در حال حاضر، نگرانی ما در وهله اول از چین، روسیه و ایران است- اگرچه بقیه دولت‌‌ها و بازیگران غیردولتی هم می‌توانند به روند انتخاباتی ما ضربه بزنند.»

با این حال، بسیاری از نماینده‌های کنگره آمریکا تلاش دستگاه‌های اطلاعاتی دولت این کشور برای اشاره به نام چین و ایران در کنار روسیه برای دخالت در انتخابات آمریکا را رد کرده‌اند.

قانونگذاران آمریکایی می‌گویند اشاره به نام‌های چین و ایران احتمالاً برای کمرنگ کردن نقش احتمالی روسیه در انتخابات آمریکا صورت گرفته است. دولت «دونالد ترامپ» از مدت‌ها پیش به تلاش برای تضعیف دستگاه‌های اطلاعاتی و سیاسی کردن اطلاعات متهم شده است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر