طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

ادعا آمریکا درباره دخالت ایران در انتخابات این کشور

ادعا آمریکا درباره دخالت ایران در انتخابات این کشور دولت دونالد ترامپ در گزارشی جدید سه کشور ایران، روسیه و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا متهم کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۳ - ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 06
کد خبر: ۶۱۹۶۱

به گزارش راهبرد معاصر وزارت امنیت داخلی آمریکا در گزارشی جدید که امروز منتشر شده بار دیگر ایران، روسیه و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا متهم کرده است.

وزارت امنیت داخلی آمریکا در این گزارش که در آن ارزیابی این وزارتخانه  از تهدیدهای داخلی پیش روی آمریکا ارائه شده ادعا شده برخی «دولت‌-ملت‌ها به تلاش برای تضعیف انتخابات آمریکا ادامه خواهند داد.»

در این گزارش آمده است: «دولت-ملت‌هایی مانند چین روسیه و ایران تلاش خواهند کرد از توانمندی‌های سایبری یا نفوذ خارجی، برای ایجاد اخلال در زیرساخت‌های مربوط به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، تشدید تنش‌های اجتماعی و نژادی، تضعیف اعتماد به مقام‌های آمریکا و انتقاد از مقام‌های منتخب ما استفاده کنند.»

وزارت امنیت داخلی آمریکا گفته لازم است آمریکایی‌ها این تهدیدها را درک کرده و خودشان را به اطلاعات مورد نیاز برای جلوگیری از «افتادن به دام آنها» مجهز کنند.

این گزارش در شرایطی منتشر شده که حدود دو ماه پیش یک نهاد رسمی آمریکا  در بیانیه‌ای رسماً ایران، روسیه و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور متهم کرده بود.

در بیانیه‌ای که «ویلیام ایوانیا»، مدیر «مرکز ملی امنیت و ضداطلاعات»، از نهادهای زیرمجموعه «مدیر اطلاعات ملی» آمریکا منتشر کرده آمده بود: «کشورهای خارجی از تدابیر اثرگذار در رسانه‌های اجتماعی و سنتی برای اثرگذاری بر دیدگاه‌ها و ترجیحات رأی‌دهندگان آمریکایی، ایجاد تغییر در سیاست‌های آمریکا، دامن زدن به تفرقه‌ها و تضعیف اعتماد به روند دموکراتیک ما استفاده می‌کنند.»

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: «در حال حاضر، نگرانی ما در وهله اول از چین، روسیه و ایران است- اگرچه بقیه دولت‌‌ها و بازیگران غیردولتی هم می‌توانند به روند انتخاباتی ما ضربه بزنند.»

با این حال، بسیاری از نماینده‌های کنگره آمریکا تلاش دستگاه‌های اطلاعاتی دولت این کشور برای اشاره به نام چین و ایران در کنار روسیه برای دخالت در انتخابات آمریکا را رد کرده‌اند.

قانونگذاران آمریکایی می‌گویند اشاره به نام‌های چین و ایران احتمالاً برای کمرنگ کردن نقش احتمالی روسیه در انتخابات آمریکا صورت گرفته است. دولت «دونالد ترامپ» از مدت‌ها پیش به تلاش برای تضعیف دستگاه‌های اطلاعاتی و سیاسی کردن اطلاعات متهم شده است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار