ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران
رئیس جمهور عراق خبر داد

عناصر خارجی داعش اعدام خواهند شد

رئیس‌جمهور عراق اعلام کرد، عناصر خارجی داعش که در عراق محاکمه می‌شوند، در صورت اثبات محکومیت با احتمال حکم اعدام روبرو خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 08
کد خبر: ۶۲۰۷
به گزارش  راهبرد معاصر ، «برهم صالح» رئیس‌جمهور عراق در گفت‌وگو با یک روزنامه اماراتی از احتمال حکم اعدام عناصر خارجی داعش در عراق خبر داد.

وی به روزنامه «نشنال» امارات گفت: داعشی‌های خارجی بر اساس قانون عراق محاکمه خواهند شد و اگر این افراد (طی روند محاکمه) محکوم شوند، ممکن است حکم صادر شده علیه آنها، اعدام باشد.

برهم صالح گفت‌وگویی نیز با شبکه «الحدث» عربستان سعودی داشت و در آن اعلام کرد، بغداد 13 عضو فرانسوی داعش را بازداشت کرده است، دستگاه قضایی عراق مسئولیت محاکمه این افراد را بر عهده دارد زیرا آنها متهم به ارتکاب جنایت بر خاک عراق هستند.

وی همچنین تصریح کرد، با «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه در این باره صحبت شده است.

صالح ادامه داد، پیروزی بر داعش آسان نبوده و همیاری همه را می‌طلبیده است. وی سپس ابراز امیدواری کرد که عراق از حمایت منطقه‌ای و بین‌المللی برای حل مشکل آوارگان برخوردار شود.

رئیس‌جمهور عراق تأکید کرد، میان دولت این کشور و سوریه در زمینه‌های نظامی و امنیتی همکاری وجود دارد زیرا خطر، مشترک است؛ هنوز برخی از عناصر داعش در نزدیکی مرز با سوریه باقی مانده‌‌اند.

عراق از ماه گذشته میلادی (فوریه) صدها داعشی را از شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» تحویل گرفته است.

همچنین هفته جاری، منابع عراقی از آمادگی نیروهای امنیتی این کشور برای تحویل اسرای داعشی دربندِ شبه‌نظامیان تحت حمایت آمریکا (نیروهای دموکراتیک سوریه) خبر داد.

«صفاء الأعسم»، کارشناس امور نظامی عراق سه‌شنبه (۱۴ اسفند) در گفت‌وگو با خبرگزاری «المعلومه» این کشور گفت که نیروهای امنیتی عراق قرار است تا ساعاتی دیگر، ۲۵۰ نفر از عناصر تروریستی داعش که در اسارت شبه نظامیان قسد بودند را تحویل بگیرند.

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار