هشدار پلیس فتا درباره شگرد وعده درآمدهای بالا در آگهی‌های استخدامی میانگین دریافتی معلمان فقط ۲۹ میلیون تومان است ۱۳۰۰ مدرسه آسیب دیده از جنگ در کشور بازسازی شد تاکید بر پرداخت مطالبات مالباختگان؛ تعیین ضرب‌الاجل چگونه از پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات بگیریم؟ هوای قابل‌قبول تهران با شاخص 98 سامانه بارشی جدید در راه ایران / هشدار نارنجی برای ۱۲ استان / باران، برف و رعدوبرق تا شنبه ادامه دارد معاینه فنی اولیه تاکسی‌های تهران رایگان شد مبتلایان به ایدز و حاملان ویروس HIV از سربازی معاف دائم می‌شوند انهدام باند ۵ نفره فرا استانی سرقت طلاجات شهروندان پیش‌بینی هوای تهران پنج روز آینده رکورد زنی اختلافات زن و شوهر‌ها/ ۸۰ درصد تماس‌گیرندگان با مشاوران بهزیستی زن هستند اینستاگرام انتشار ویدئو‌های طولانی و افقی را آزمایش می‌کند سوئد استفاده کارمندان دولت از ChatGPT و Claude را ممنوع کرد شیوه جدید دریافت دارو‌های خاص با کدرهگیری پیامکی آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان سال جاری برگزار می‌شود؟

جزئیات جریمه ۲۰۰ هزار تومانی برای مبتلایان به کرونا

جزئیات جریمه ۲۰۰ هزار تومانی برای مبتلایان به کرونا استاندار تهران جرایم مربوط به عدم رعایت محدودیت‌های کرونایی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 10
کد خبر: ۶۲۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد اعمال جرایم کرونایی اظهار داشت:کسانی که مبتلا به کرونا شده اند؛ اگر در اجتماع حاضر شده و شناسایی شوند ۲۰۰ هزار تومان جریمه می‌شوند.

 

وی با اشاره به ضرورت استفاده از ماسک توسط همه افراد جامعه، افزود: اصناف هم بایستی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند که در صورت تخلف بار اول تذکر دریافت می‌کنند، در مرحله دوم در صورت عدم رعایت ۳۰۰ هزار تومان جریمه، در مرحله سوم یک میلیون تومان و در مرحله چهارم پلمب می‌شوند.

 

استاندار تهران تاکید کرد: در مورد واحد‌هایی که خدمات عمومی ارائه می‌دهند از جمله تاکسی و اتوبوس اگر خودشان رعایت نکنند ۱۰۰ هزار تومان و اگر مسافرین رعایت نکنند به ازای هر مسافر ۲۰ هزار تومان جریمه خواهند شد.

 

محسنی بندپی همچنین تاکید کرد: در مورد ادارات نیز به همین نحو عدم رعایت استفاده از ماسک تخلف محسوب می‌شود، از همه شهروندان انتظار داریم که با رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی شرایطی فراهم کنند تا زمینه کاهش شیوع کرونا فراهم شود.
منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار