دستور پزشکیان برای آزادسازی مطالبات ۴ میلیارد یورویی + جزئیات آخرین قیمت طلا و انواع سکه امروز دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵/ کاهش قیمت طلا و سکه علت گرانی ارز اربعین اعلام شد + توضیحات مهم بانک مرکزی آغاز قطع برق در کشور/ جزییات خاموشی‌های دو روز آینده زمان حذف کارت سوخت مشخص شد؟ / دستور فوری دولت درباره انتقال سهمیه سوخت به کارت‌های بانکی مهلت طرح رایگان ارتقا ایمنی ایران خودرو جزییات فروش محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین وضعیت پرواز‌های فرودگاه امام / مسافران بخوانند جزئیات جدید پرداخت معوقات بازنشستگان لغو ممنوعیت فصلی واردات و ترخیص برنج در سال ۱۴۰۵ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود؟ آخرین اخبار سهام عدالت ۱۴۰۵ و جزئیات مرحله جدید پرداخت نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده
عضو هیأت مدیره مجمع عالی کارگران ایران مطرح کرد:

فاصله 300 درصدی دخل و خرج خانواده های کارگری/حیات خانواده های کارگری در خطر نابودی است

یک فعال کارگری گفت: فاصله میان حداقل مزد کارگران و هزینه حداقلی معیشت یک خانواده بیش از ۳۰۰ درصد است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 09
کد خبر: ۶۲۵۳

به گزارش راهبرد معاصر ، محمدرضا راهداری‌زاده، با اشاره به تعیین دستمزد کارگری اظهار کرد: تاکنون جلسه‌ای برای تعیین دستمزد کارگران برای سال آینده برگزار نشده است و انتظار داریم هرچه سریع‌تر در این خصوص تصمیم‌گیری شود.

 

وی افزود: خواسته کارگران در خصوص تعیین دستمزدها آن است که معیشت کارگران تأمین شود اما با درصدهایی که برای افزایش دستمزد عنوان می‌شود، هرگز معیشت کارگران تأمین نخواهد شد.

 

عضو هیأت مدیره مجمع عالی کارگران ایران با بیان اینکه فاصله میان حداقل مزد کارگران و هزینه حداقلی معیشت یک خانواده بیش از ۳۰۰ درصد است، تصریح کرد: هزینه حداقلی معیشت یک خانواده کارگری ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و حداقل دستمزد یک کارگران حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است و این فاصله باعث شده شرایط خانوارهای کارگری دشوار شود.

 

راهداری‌زاده با بیان اینکه اکنون هزینه‌های زندگی کارگران به دلار اما حقوق آنها به ریال است، عنوان کرد: خواسته جامعه کارگری آن است معیشت یک خانوار کارگری تأمین شود زیرا در چنین شرایط اقتصادی بحث حیات کارگران مطرح است و با هزینه‌های موجود حیات خانواده‌های کارگری در خطر است.

 

این فعال کارگری خاطرنشان کرد: درآمدهای کارگران کفاف هزینه‌های زندگی آنها را نمی‌دهد و جبران فاصله حداقل حقوق کارگران با حداقل هزینه معیشت یک خانوار به راحتی ممکن نیست زیرا این فاصله در طول سال‌های بسیاری ایجاد شده و باید با تصمیماتی که در این خصوص اتخاذ می‌شود در یک برنامه چند ساله جبران شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار