صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم

بایدن: باخت من، تنها با حیله‌گری در انتخابات ممکن است

بایدن: باخت من، تنها با حیله‌گری در انتخابات ممکن است نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت تنها راهی که می‌تواند در انتخابات به دونالد ترامپ ببازد، از طریق حیله‌گری در مراکز رأی‌گیری است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 11
کد خبر: ۶۲۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از آسوشیتدپرس، جو بایدن در کارزار انتخاباتی خود در "ایری"، پنسیلوانیا، گفت: ماجرا از این قرار است، باید اطمینان حاصل کنید که رأی می‌دهید، به این خاطر که تنها راهی که ما این انتخابات را می‌بازیم، از طریق حیله‌گری مربوط به ایستگاه‌های رأی‌گیری است.

بایدن قبل از ترک ایالت، به خبرنگاران گفت که اظهارات او "اندکی از زمینه خارج شده" و افزود که "من نتایج انتخابات را خواهم پذیرفت".

بایدن پیش‌تر گفته بود که تنها و بزرگ‌ترین نگرانی او این است که ترامپ سعی داشته باشد پیروزی را "بدزدد". کارزار او صدها وکیل و داوطلب را به استخدام درآورده تا از هرج و مرج در روز انتخابات جلوگیری کند.

کارزار ترامپ نیز بایدن را به دروغ‌گویی و ترس‌پراکنی متهم کرده است.

ترامپ خود مکرراً رأی‌گیری پستی را که امسال انتظار می‌رود به خاطر همه‌گیری کووید ۱۹ به سطح رکورد برسد، بدنام کرده است.

وی روز شنبه در توییتر خود مقاله‌های خبری در رابطه با مثال‌های متعدد تقلب در برگه‌های رأی یا اشتباه در چاپ و ارسال برگه‌های رأی از طریق پست، را بازنشر داد.

اتهامات رقابتی، این نگرانی را ایجاد کرده که هیچ یک از طرفین شکست خود در نوامبر را نپذیرند و ترامپ نیز در این رابطه که آیا شکست را خواهد پذیرفت یا خیر، محتاطانه عمل کرده است.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار