ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر

اولین سخنرانی عمومی ترامپ پس از ابتلا به کرونا /اجازه نخواهم داد که آمریکا سوسیالیستی شود

رئیس جمهور آمریکا در اولین سخنرانی عمومی خود پس از مبتلا شدن به ویروس کرونا بار دیگر مدعی شد که ویروس کرونا در حال ناپدید شده بوده و اجازه نخواهد داد که آمریکا سوسیالیستی شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 10
کد خبر: ۶۲۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در اولین سخنرانی عمومی خود پس از ابتلا به ویروس کرونا در بالکن کاخ سفید حاضر شد و در جمع طرفدارانش به سخنرانی پرداخت.

وی در این سخنرانی دوباره از عبارت اتهام‌آمیز «ویروس چینی» استفاده کرده و گفت: «علم و دارو ویروس چینی (کرونا) را به یکباره و برای همه ریشه کن خواهد کرد. این ویروس در حال ناپدید شدن است».

ترامپ در ادامه سخنانش گفت که حال وی خوب بوده و نمی‌گذارد که آمریکا سوسیالیستی شود.

رئیس جمهور آمریکا «جو بایدن» نامزد دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری را نیز مورد حمله قرار داد و گفت: «جو بایدن خوابالو، به سیاه‌پوست‌ها و لاتین‌تبارهای آمریکایی خیانت کرد. اگر شما فکر می‌کنید که وی می‌تواند این کشور را اداره کند اشتباه می‌کنید».

وی گفت که پیش از شیوع ویروس کرونا،‌ آمریکا در شرایط اقتصادی خوبی قرار داشت و این کشور بر کرونا فائق خواهد آمد و آمریکا به شرایط بهتر از قبل باز خواهد گشت.

ترامپ به طرفدارانش گفت که بسیار ضروری است در انتخابات شرکت کنند و هرگز اجازه نخواهد داد که کشور بار دیگر به دلیل ویروس کرونا تعطیل شود.

وی بار دیگر به احتمال تقلب در انتخابات اشاره کرد و گفت: «روند انتخابات با مشکل تقلب مواجه است و از حجم تقلب در صندوق‌های انتخابات شگفت زده خواهید شد.»

هفته قبل بود که ترامپ از مثبت شدن آزمایش ابتلای خود و همسرش به ویروس کووید۱۹ خبر داده و روز شنبه نیز خبر بستری شدن وی در یک بیمارستان نظامی منتشر شد. وی اما فقط بعد از سه روز آنجا را ترک کرده و به کاخ سفید برگشت. علی‌رغم اینکه هنوز معلوم نیست پزشکان ترامپ را ترخیص کرده یا او سر خود بیمارستان را ترک کرده اما وی به محض بازگشت به کاخ سفید مقابل دوربین‌ها ماسک خود را برداشت.

همزمان با ابتلای ترامپ، جولان کرونا در کاخ سفید نیز شروع شد و حداقل ۳۴ نفر از مقامات ارشد دولت آمریکا به این بیماری مبتلا شدند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار