نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

توافق سنجار برای هدف قرار دادن الحشد‌الشعبی است

توافق سنجار برای هدف قرار دادن الحشد‌الشعبی است یک کارشناس امنیتی عراق تأکید کرد که توافقنامه اخیر امضاشده بین بغداد و اربیل درباره شهرستان سنجار، برای هدف قرار دادن الحشدالشعبی است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 11
کد خبر: ۶۲۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر «صباح العکیکی» کارشناس امنیتی عراق تأکید کرد که هدف اصلی از امضای توافقنامه اخیر بین «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر این کشور و منطقه کردستان عراق هدف قرار دادن الحشدالشعبی و زمینه‌سازی برای ورود پیشمرگه به سنجار است.

نیروهای پیشمرگه در سال ۲۰۱۴ پس از اشغال سنجار توسط داعش این شهرستان را خالی کرده و فرار کردند و همین امر باعث عناصر داعش فجایع زیادی برای ایزدی‌ها رقم بزند.

العکیکی در مصاحبه با وبگاه «المعلومه» گفت که اهداف توافقنامه اخیر درباره سنجار کاملا روشن و برای هدف قرار دادن الحشدالشعبی و نادیده گرفتن جانفشانی‌های این سازمان در زمان آزادسازی سنجار است که بسیار مورد استقبال ایزدی‌های ساکن سنجار و بقیه اقشار آن قرار گرفته بود.

وی افزود که این توافقنامه زمینه‌سازی برای ورود پیشمرگه به سنجار است و این بر خلاف خواسته ایزدی‌هاست چرا که حضور الحشدالشعبی در این شهرستان پس از آزادی آن از اشغال داعش، اطمینان خاطری برای ساکنان آن بود.

العکیکی همچنین با اشاره به اینکه مسئولیت خدمت‌رسانی به سنجار به منطقه کردستان محول شده است، گفت که این امر مقدمه‌چینی برای الحاق این شهرستان به منطقه کردستان در آینده است.

همچنین «محمد البلداوی» نماینده پارلمان عراق از ائتلاف الفتح گفت که توافقنامه مذکور تحت فشار آمریکا و کردستان امضا شده و فرستاده سازمان ملل نیز تلاش بسیاری کرد تا خواسته آمریکایی‌ها اجرا شود.

جمعه پیش (نُهم اکتبر)، پس از نشست مقامات دولت مرکزی عراق و دولت منطقه کردستان در خصوص وضعیت اداره «سنجار» در استان نینوی (شمال عراق) که با حضور «مصطفی الکاظمی»نخست وزیر و «جنین پلاسخارت» نماینده سازمان ملل برگزار شد، توافق سنجار میان دو طرف امضا شد.

عدم حضور نمایندگان ایزدی و ترکمن در این نشست موجب شد تا آنها، این توافق را نوعی معامله میان الکاظمی و بارزانی‌ها برای بازگشت پیشمرگه به سنجار توصیف کنند و به همین دلیل نیز جنجال جدیدی بر سر این توافق به راه افتاد.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار